![]() |
Re: Marca preferata
pai mai razvane nici nu ai cum sa vezi C model nou pe strazi ca daca mergi sa il comanzi tre sa astepti cateva luni , abia a aparut modelul...
|
Quote:
|
si de ce ti se pare extrem de mare pretul la noul C ? uite-te la concurenta...mie nu mi se pare mult mai scump decat modelele cu care concureaza
|
a aparut Focus RS - urmasul lui Cosworth, 280 cp, 5.8 s - 0-100 km/h - masina de raliu advarata ... deci marca preferata tinde sa devina Ford (normal ca fiecare ma ghidez dupa un anume model ST / RS ca doar n-oi fi nebun sa compar un focus de serie cu un 3-ar ...)
|
Quote:
|
sal
BMW si AUdi sunt marcile mele preferate!de la Audi imi plac toate modelele!citisem intr-o revista ca anu trecut Audi a iesit cea mai fiabila marca de automobile in Germania...ps.cred ca asta e un punct in plus si pt masinile din grupu VW;)
|
Quote:
|
Degeaba...daca nu e Honda NSX.....nu e nimic........parerea mea.
|
Civicul nou iti place Fly?
|
Quote:
cat despre civic...e rupere..daca era un rosu sau galben era si mai tare 8) |
nici negru nu e urat:)
|
a aparut si unu rosu pe langa ala negru ,ar fi interesant o liniuta intre cele doua !!!
|
As fi curios care ar iesi prima:rolleyes2 , daca iese aia rosie imi fac Dacia rosie si spulber toate Daciile negre din Romania...:lol:
|
Baieti : o masina de strada, care e puternica si k-lumea e Audi RS 6...vezi pe www.youtube.com/audi rs 6, audi rs 6 crash...No Comment...va zic yo ;)
|
lol si dc ma rog? ca zici u ? in plus nici n-ai pus calumea linkul ...nu merge!
|
| All times are GMT +2. The time now is 18:35. |
- Copyright 2026 4Tuning