![]() |
Re: E36 - sedan BR 36 RUN
leam dat de vreo sapt . dau cat imi ceri :))
|
Quote:
nu stiu la ce bani merge modelul asta la tine vad ca erau tot 8J si ET 20 ......cu cauciucul 205.40.17 mai era nevoie de roluire aripi pe spate?? |
da , am trase pe spate aripile
|
Daca vrei sa vinzi jantele tale, sunt intresat si eu iti pot da la schimb BBS RC 304, foarte usoare, 8J ET 38 cu anvelope bune 225 45 17. nu ating pe E36. Sunt vopsite auriu. Vezi poze la masina mea.
|
Quote:
|
2 Attachment(s)
incep lucrarile ...sper ca maine sa reusesc sa montez clima ...am mai facut rost de un manou de clima ....pt orice eventualitate
|
Bafta cu matza ! Frumoase cadouri. Ramane 1.8-u ? Sau il schimbi ?
|
1 Attachment(s)
pt moment motorul ramane tot asta. acum ma concentrez pe montarea unor optiuni pe la interior. la exterior osclilez intre a o lasa stock ( cu mici retusuri ,dar fara elemente M3) si intre a cumpara tot ce tine de M
mai atasez o poza cu lucrarile in curs , cu clima |
1 Attachment(s)
gata, s-a montat clima
|
3 Attachment(s)
azi am dat toate stelutele jos de la jante pt a inlocui toate suruburile si la o privire mai atenta am vazut ca 2 sunt de un fel si 2 de un fel , chiar daca pe toate schrie ca sunt 8J. Mi-e frica ca nu cumva 2 sa fie replici. poate cineva sa ma ajute sa imi clarific ideile??
|
AI PM. Uite si un link, ca sa vezi imagini cu cele doua tipuri de jante.
http://realoem.com/bmw/partgrp.do?mo...id=47385&hg=36 |
2 Attachment(s)
se lucreaza si pe la mine , mai slabut ca asa e perioada asta
|
Imi spune si mie cineva ce fel de ambreaj
E montat pe modelul asta de motor ? M43b18 Dacă e cu volanta cu masa dubla sau normala?? |
1 Attachment(s)
aproape am terminat , mai am stalpi spate, nu sunt 100% multumit , dar asa ramane pt moment
|
2 jante sunt forjate, 2 sunt normale, stai linistit ca nu sunt fake-uri.
|
| All times are GMT +2. The time now is 04:40. |
- Copyright 2026 4Tuning