Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Tuning pe machete (https://forum.4tuning.ro/506-tuning-machete.html)
-   -   Machete in lucru - mariano (https://forum.4tuning.ro/506-tuning-machete/353550-machete-lucru-mariano.html)

2010 22-02-13 10:05

Re: Machete in lucru - mariano

Foarte frumos!!!

Reme 22-02-13 11:14

Quote:

Originally Posted by mariano (Post 5373110)
Tapitat cu catifea rosie si portierele in interiorul ornamentelor, dar si " calul din mijloc - specific masinilor cutransmisie spate.

arata f bine! Bravo! Da si bine in masina...

DTH 22-02-13 11:21

Cu ce ai vopsit? Cu pistol de tatuat?

mariano 22-02-13 11:37

Pentru vopsire am aplicat varianta clasica:
grund gen sprit chit
fundal de culoare alb - pentru ca rosu sa iasa stralucitor si profund
stropii i-am facut prin aplicari succesive cu aerograful lucrand la presiune joasa - corelat cu diuza marita. In acel moment poti controla stropii in proportie de 80%.
Cine vrea si poate - dar depinde de mana, presiune si cantitate de vopsea ramasa - poate lucra si cu spray-ul. Pretabil pentru aceasta actiune sun spray-urile care mai au 20% continut.

mariano 22-02-13 15:00

Sunt negru de suparare, deoarece astazi - am incercat sa curat parbrizul Dodge-ului si am folosit un spray pentru curatat lipiciul etichetelor!
Greseala mea - binenteles ca s-a matuit. Are cineva un parbriz de DodgeChalenger R/T - eventual si o luneta?
Pot folosi varianta polish-ului dar nu stiu daca va da rezultate notabile si - ca noua nu cred ca va iesi. Daca stiti vreo solutie princare pot regnera acel stiplex subtire fara a munci titanic....prefer sa muncesc la detalii decat sa frec plastice sa le dau luciu....

neamtu07 22-02-13 15:08

Quote:

Originally Posted by mariano (Post 5373556)
Sunt negru de suparare, deoarece astazi - am incercat sa curat parbrizul Dodge-ului si am folosit un spray pentru curatat lipiciul etichetelor!
Greseala mea - binenteles ca s-a matuit. Are cineva un parbriz de DodgeChalenger R/T - eventual si o luneta?
Pot folosi varianta polish-ului dar nu stiu daca va da rezultate notabile si - ca noua nu cred ca va iesi. Daca stiti vreo solutie princare pot regnera acel stiplex subtire fara a munci titanic....prefer sa muncesc la detalii decat sa frec plastice sa le dau luciu....

Cumpara polish de plastic,si dupa 5-6 va iesi ca nou.

mariano 22-02-13 15:10

Quote:

Originally Posted by neamtu07 (Post 5373564)
Cumpara polish de plastic,si dupa 5-6 va iesi ca nou.

Am si xerapol- l-am luat pentru polishare afarurilor masinii mele adevarate din parcare, dar nu prea da rezultate.... acum de, nu gasesc pasla cu care polisham de obicei - am polisat cu o carpa....

Reme 22-02-13 16:11

daca ai un amic care are 3M de plastic capac galben sau xerapol Eu cu xerapol am scos niste stopuri de Astra G ca noi si era pline de zgariaturi si erau mate. Dar e nevoie de frecaturi puternice, o carpa f buna. Cu xerapol am facut si ecarn la telefon, ecran de plastic. La faruri am folosit 3M si a scos ceva, dar e buna si o masina de polishat la o adica :D

mariano 22-02-13 19:50

7 Attachment(s)
cam asa aratau luneta si parbrizul Dodge-ului meu
iar acum dupa 4 ore de frecat - cu pauze binenteles - la acest rezultat am reusit sa ajung....
Trebuie sa trasez din nou marginea neagra a lunetei. Idei ceva???? Cum pot sa o trasez perfect si fara multa bataie de cap?:rolleyes2
Mai mult decat atat - ma gandesc sa lacuiesc usor luneta si parbrizul cu un lac usor albastrui - asa cum este tenta geamurilor la Lancia.

All times are GMT +2. The time now is 17:22.

- Copyright 2026 4Tuning