Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Propuneri orase (https://forum.4tuning.ro/40-propuneri-orase.html)
-   -   Dej (https://forum.4tuning.ro/40-propuneri-orase/35292-dej.html)

MANTUS 14-05-07 23:42

Re: Dej

Quote:

Originally Posted by OvyVW (Post 898507)
Cred ca o primit si telescopul...cel putin de vreo 2 zile am vazut-o pe strada...

asa e ai dreptate.

MANTUS 14-05-07 23:45

mai snopy mai bine zine si noua ce masina ai, ca sa te ginesc :D prin oras sa stiu cine esti ;)

snopy's brother 15-05-07 22:18

hm...deocamdata is numai junior...:D

snopy's brother 15-05-07 22:25

masina ii un golf III hatcback mov metal cu jante de 15 originale vw cu BDC..dar se pare ca acum numai o ''ingrijesc''de la anu nu cred co sa mai fac asta 8)

OvyVW 16-05-07 14:36

snoppy...ce nr ai la masina ca poate o stiu...:D

CJ-07-SRX 16-05-07 15:16

tipu cu Seatu Leon Cupra-R cu nr SEL .. e din dej .. dar numa prin weekend il vedeti...

BZZ-u .. eleronu ala n-are nici o treaba cu masina .. de stopuri nu mai zic nimic ca ma umfla rasu

da .. gusturile nu se discuta dar cand e vorba de kitch tuning ... nu mai e vorba de gusturi... "tuningu din piata" e foarte raspandit in dej

la tobe .. nush ce sa zic ... nu am vazut corolla
dar probabil nu ati auzit un FOX .. sau un SRX :D

OvyVW 16-05-07 16:05

la tobe .. nush ce sa zic ... nu am vazut corolla
dar probabil nu ati auzit un FOX .. sau un SRX :D[/QUOTE]

Daca la CJ 60 FOX,Daewoo Nubira II te referi-a lui Mihutz... aia da toba...am uitat de ea...nush ce sa zic fata de corola...suna bine amandoua ;)... da de SRX-ul tau nu stiu nimik...poate ne zici niste detalii cu masina...si daca ai niste poze cu masina si le pui ar fi super:D

snopy's brother 16-05-07 18:01

mie mi se pare ca nubira are ceva sticker,totusi nu mi se pare ca suna ca lumea(gusturile nu se discuta)...din ce am auzit/vazut prin dej mi se pare ca cel mai bine suna corolla alba desi inca astept sa aud cupra-R sau sal vad in actiune:D
@ ovyVW vezi ca am scris mai sus

CJ-07-SRX 16-05-07 18:53

poze cu SRX-u nu am numa cand era stock
... mai am cu ea in lucru .. da nu le pun .. las sa fie surpriza :D
o sa pun poze cu rezultatu final :)

vali-tgm 16-05-07 19:09

de ce nu v-a grupati cu clujul.... vb cu ei ca sa aveti sectiunea DEJ in comunitatea Cluj si v-ar fi mult mai usor. vb si voi cu un moderator de la ei ... asa nu stiu daca aveti sanse.

1300Racing 17-05-07 11:05

Quote:

Originally Posted by CJ-07-SRX (Post 904613)

:lol: :lol: :lol:

1300Racing 17-05-07 11:08

Quote:

Originally Posted by snopy's brother (Post 904538)
mie mi se pare ca nubira are ceva sticker,totusi nu mi se pare ca suna ca lumea(gusturile nu se discuta)...din ce am auzit/vazut prin dej mi se pare ca cel mai bine suna corolla alba desi inca astept sa aud cupra-R sau sal vad in actiune:D
@ ovyVW vezi ca am scris mai sus

nubira nu-i cumva una aurie:?: daca ii aia are sticker cu DANI UNGUR( din cate stiu io pilot) pe usa fata:!:Sta in zona spital,pa straduta cu fosta pizza napoli

MANTUS 17-05-07 14:14

Quote:

Originally Posted by 1300Racing (Post 905629)
nubira nu-i cumva una aurie:?: daca ii aia are sticker cu DANI UNGUR( din cate stiu io pilot) pe usa fata:!:Sta in zona spital,pa straduta cu fosta pizza napoli

da ma aia e. Are nr FOX, mi-o fost coleg de clasa il cheama Mihutz si sta pe strada Carpati mai sus de Spital. Iar din vara asta incepe cursuri pentru pilotaj (raliu)

OvyVW 17-05-07 14:26

Quote:

Originally Posted by CJ-07-SRX (Post 904613)

ok...de abia astept sa vad pozele...spor la tunat ;)

snopy's brother 17-05-07 21:45

dar cu ce ai de gand sa ''imbogatesti" srx-u?:?:

All times are GMT +2. The time now is 06:02.

- Copyright 2026 4Tuning