![]() |
Re: Dej
Quote:
|
mai snopy mai bine zine si noua ce masina ai, ca sa te ginesc :D prin oras sa stiu cine esti ;)
|
hm...deocamdata is numai junior...:D
|
masina ii un golf III hatcback mov metal cu jante de 15 originale vw cu BDC..dar se pare ca acum numai o ''ingrijesc''de la anu nu cred co sa mai fac asta 8)
|
snoppy...ce nr ai la masina ca poate o stiu...:D
|
tipu cu Seatu Leon Cupra-R cu nr SEL .. e din dej .. dar numa prin weekend il vedeti...
BZZ-u .. eleronu ala n-are nici o treaba cu masina .. de stopuri nu mai zic nimic ca ma umfla rasu da .. gusturile nu se discuta dar cand e vorba de kitch tuning ... nu mai e vorba de gusturi... "tuningu din piata" e foarte raspandit in dej la tobe .. nush ce sa zic ... nu am vazut corolla dar probabil nu ati auzit un FOX .. sau un SRX :D |
la tobe .. nush ce sa zic ... nu am vazut corolla
dar probabil nu ati auzit un FOX .. sau un SRX :D[/QUOTE] Daca la CJ 60 FOX,Daewoo Nubira II te referi-a lui Mihutz... aia da toba...am uitat de ea...nush ce sa zic fata de corola...suna bine amandoua ;)... da de SRX-ul tau nu stiu nimik...poate ne zici niste detalii cu masina...si daca ai niste poze cu masina si le pui ar fi super:D |
mie mi se pare ca nubira are ceva sticker,totusi nu mi se pare ca suna ca lumea(gusturile nu se discuta)...din ce am auzit/vazut prin dej mi se pare ca cel mai bine suna corolla alba desi inca astept sa aud cupra-R sau sal vad in actiune:D
@ ovyVW vezi ca am scris mai sus |
poze cu SRX-u nu am numa cand era stock
... mai am cu ea in lucru .. da nu le pun .. las sa fie surpriza :D o sa pun poze cu rezultatu final :) |
de ce nu v-a grupati cu clujul.... vb cu ei ca sa aveti sectiunea DEJ in comunitatea Cluj si v-ar fi mult mai usor. vb si voi cu un moderator de la ei ... asa nu stiu daca aveti sanse.
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote: