Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Arad (https://forum.4tuning.ro/85-arad.html)
-   -   Fratilor cum stati cu muzica in masina !!! (https://forum.4tuning.ro/85-arad/35269-fratilor-stati-muzica-masina.html)

ar 79 dix 12-03-07 17:46

Re: Fratilor cum stati cu muzica in masina !!!

mai bullet, scuze ca noi nu avem vr6 sub capota, eu cu dieselu ce dracu sa modific la motor,sa ii curatz injectoarele ca sa nu mai scoata asa fum? daca as avea cu ce ma coxa fii sigur ca motorul las face prima oara. asta e daca traim intro tzara saraca si statu nu ma lasa sa schimb motorul cu unu pe benzina, ca fi sigur ca las schimba.
si bani de alta masina nu am deocamdata, asta am cu asta ma duc si imi place sa ascult muzica in masina.
dar o sa vina soarele si la mine pe strada si imi iau una pe benzina si atunci bagam banii in motor

canny 12-03-07 18:24

pe mine cel putin ma impresioneaza foarte mult un sistem cu scule de calitate care sa fie si bine gandit in masina respectiva ca sa scoata tot ce se poate, binenteles ca si motor tre sa ai ca dupa aia te mai faci de kk in fata la te miri cine

BULLETTT 12-03-07 20:25

Nu se prea poate amandoua...fiecare incearca sa se axeze pe cate ceva..depinde de "pasaricile" fiecaruia.
Dix am zis eu ceva de vr6?....criss ,cop rcs au motoare performante...eu sunt inca mic copil.

ar 79 dix 12-03-07 20:43

Quote:

Originally Posted by BULLETTT (Post 794650)
Nu se prea poate amandoua...fiecare incearca sa se axeze pe cate ceva..depinde de "pasaricile" fiecaruia.
Dix am zis eu ceva de vr6?....criss ,cop rcs au motoare performante...eu sunt inca mic copil.

da mai omule, dar lasa ca nici al tau nu ii de aruncat. eu asa zic! as vrea eu sa am asa motor sub capota.
ca in drum spre oradea la 150-160 asa ai trecut pe langa mine ca glontzu.

canny 12-03-07 21:49

pai normal ca tre sa te axezi pe ceva ,ca altfel faci multe care pot sati iasa bine dar nu sa exceleze (dacai vrei sa fii profesor), cum spuneai fiecare cu pasaricile lor,
eu sunt genul care apreciaza ce se face de calitate indiferent ca e vb de performanta , aspect sau muzica si indiferent pe ce masina se lucra , pt ca lucrurile facute bine schimba tot trecutul

WhiteDevil 14-03-07 10:18

suna bine la tine muzica , canny !!!!

Astept sa vad infinity-ul la tine in porbagaj !!!

sa vedem daca sar chederele sau nu ???:lol: :lol: :lol:

WhiteDevil 14-03-07 10:23

Deci in afara de criss care a marturisit ca are o linie linie audio sony xplod restu nu pomeniti nici unu de niste scule mai de calitate !!!

Oamenilor voi nu ascultati muzica !!!:shock: :shock: :shock:

tristan 14-03-07 10:32

Quote:

Originally Posted by ar 79 dix (Post 794695)
da mai omule, dar lasa ca nici al tau nu ii de aruncat. eu asa zic! as vrea eu sa am asa motor sub capota.
ca in drum spre oradea la 150-160 asa ai trecut pe langa mine ca glontzu.

Pai cum vroiai sa treaca? :lol:

canny 14-03-07 10:36

sa faca basu' buuuuuuuuuuuuuuaaaaaa :)

BULLETTT 14-03-07 15:43

Eu ascult Europa FM:)
Scule de calitate???....am fost cu un reno 21 care avea difuri infinity si in spate trona un woofer hertz..care a intrat in portbagaj doar cu lovituri de picioare,asa mare era.....suna de trezea din morti pe raposatu'

TEKIN 14-03-07 16:09

eu am wofer de 500 rms groundzero... difuzoare de 100 sinus tot ground zero si 2 statii si un mp3 piooner....

canny 14-03-07 19:05

da gazda topicului cand arata monstruletii ? =)))))))
mai otara ? :)

NEo007 14-03-07 19:38

Am mai zis Alpine!! :)) in curand head unit, dvd ///Alpine power

canny 14-03-07 20:14

numa ca de la hu dvd nu prea ai calitate ca la unul fara, oricum e de impact
asteptam poze !!! sa si vedem cu ce se lauda fiecare

morghen 14-03-07 23:37

am un tzigan care daca ii dau 50 da mii fuge dupa mine cand ma duc cu mashina shi-mi canta ce vreau eu(din fuga)...gabriel cotabitza...romina pauer...maical gecson...shi noutatzi de genu !!

maine ii fac poze !!!

All times are GMT +2. The time now is 00:38.

- Copyright 2026 4Tuning