![]() |
Re: Intalnire generala Virtual Tuning, 1 aprilie 2007
Quote:
|
Ms Gabi :-)
|
pana la urma in ce zi ne strangem? titlul threadului zice ca pe 1 aprilie iar in primul post zice ca pe 31 martie....i'm confused....nu o sa pot veni decat intr-o singura zi si as vrea sa vin si eu cand e intalnirea nu de alta ;)..uitasem...primim un raspuns ceva daca ati primit lucrarea?
|
Quote:
|
facem plutoane si numim sergenti... :)))
|
Quote:
Quote:
|
nu... ca sunt si generali printre voi, cel putin din punct de vedere al priceperii la virtual
|
eeeeee asa mai da, :D
si inca ceva Gratian este vre-o ora stabilita ceva ?... si 4t day se tine tot unde s-a tinut si anu trecut nu ? parca la prisma 2... acum am vazut c anu s-a mai specificat acest nume da parca tot pe acole e... nu ? |
ruver... se tine la metro otopeni 4td ...
si eu as vrea nijte date ami concrete legate de intalnire... k nu sa stabilit nimic pana la urma |
I am in ! Cum ne recunoastem ? Tic-Tac :lol: ?
|
Quote:
ori cine poate cu tricou (ca am vazut amatori) ps GRATIAN - este vreo problema daca pe tricoul kre mi-l fac cu numele si categoria (freehand) - pun o poza cu masina cu care intru in concurs - ati zis sa nu fie pe siteuri sau mijloace media, dar cred ca pana atunci hotarati castigatorii |
Quote:
|
deci pana la urma cand se face intalnirea k am citit si nu zice nimeni nimik daca pe 1 .. sau pe 31 ..... si unde ne / va .. intalniti :D ...
|
toata lumea intreba daca participantii au intrare libera ....nu raspunde nimeni la intrebare ..?
|
nici eu nu inteleg dc se omite acest detaliu .... am mai intrebat mai demult si au mai intrebat si altii ...
dak nu platim as incerca sa ajung in fiecare zi, kiar sa va ajut dak pot ;) ; nam nimic impotriva sa platesc intrarea... dar dak o platesc probabil o sa vin doar intr-o zi si as vrea sa stiu, sa pot sa ma decid asupra zilei , sa fie cat mai multe persoane de p forum, sa n intalnim mai multi ... si cred k toata lumea ma aproba aici |
| All times are GMT +2. The time now is 05:43. |
- Copyright 2026 4Tuning