![]() |
Re: -- All About Opel Manta --
Mai bine ziceti de unde iau o axa cu came, chiulasa completa sau eventual un motor 2.0 CIH? Pt ca am elucidat misterul functionarii in 2 cilindri: camele de la cilindri 1 si 2 nu mai exista, adica nu mai au varf, practic supapele nu se deschid... Mai am 2 prezoane de la tacheti smulse si de aia ma gandeam la o chiulasa. Macar o adresa de dezmembrari Opel - in Bucuresti sau in provincie. Merci.
|
man poate iti vand eu motor...ca eu o sa pun un 3000 v6
|
Poate, daca, parca... No offence dar mi se pare ca esti cam nehotarat.
|
ba da il vand e refacut acum 3 lunii .am schimbat vibrochen tot..la el..zii un pretz sa vad dak ma coafeaza..eu in cateva zile iau o manta din 88 ...gsi cu motor de 2.2 pacat ca are probleme la seri dar mut tot dupa ea pe a mea..
|
Baieti vine 4tuningDay!
Eu sunt din echipa de sprijin deja, ne vedem pe acolo? Nu stiu daca o sa vina si tata cu manta dar sa ma anuntati poate va vad fetitele... |
tu stai in salajan nu? ca iti stiu manta ;)
|
Pantelimon Capat 14....
Langa CORA |
Quote:
|
ti am dat pm
|
am o mare intrebare la voi . are cineva de vanzare ornametele care vin pe stalpi intre geamuri ?
|
poate te rezolv eu cu ele dar sunt din buc...
|
Fratilor nu cred ca manta fara bord crapat de la soare(de cel original vorbesc)
Sau ma insel... Psiho, vb dupa 4td....sa ma linistesc si eu si sa vb cu tata.... |
maine am inca o manta gsi din 88 ;))) ..si vand cateva piese cum ar fii motor de 2000 carb refacut complet...id de mes zed_kadett
|
ce alte piese mai ai de vanzare ... fa o lista ... !
si pretzuri ... ! |
Omu' asta (Robert Z) cred ca e virtual, ca fizic nici la telefon nu raspunde :-)
|
| All times are GMT +2. The time now is 03:19. |
- Copyright 2026 4Tuning