![]() |
Re: Masina mea :Opel Astra GTC
4 Attachment(s)
Ai cumparat cu anvelope 225 / 40 ? Uite, ceva poze de pe un site de UK, seamana seamana :D
ps: asta are in plus suspensie sport. |
superb superb fara cuvinte m-ai lasat
|
Trebuie sa te duci la RAR si iti pun ei pe carte o stampila si o aprobare eu asa am desi sitam ca am jentile astea din fabrica...
|
Te duci la o reprezentata Opel cu certificatul si ii rogi sa-ti dea o foaie care sa certifice ca noua dimensiune a anvelopelor nu modifica comportamentul masinii. Acum depinde daca pe varianta ta de motor au venit din fabrica autoturisme echipate cu dimensiunea aia de anvelope. Si apoi cu hartia aia de duci la RAR si platesti sa-ti treaca noile dimensiuni in cartea masinii.
|
am inteles , multumesc tare mult
|
Quote:
Quote:
|
in primu anunt cand am postat nu mi-au placut.... si am luat altele si nu am mai modificat ! sper sa nu fie problema
|
1 Attachment(s)
Urmatorul pas vreau sa imi pun cid + cd70 navi ce spuneti?
|
Cat te costa totul?Am vrut si eu sa fac acelasi lucru dar am ajuns la concluzia ca mai bine imi iau un dvd 2din bunicel de exemplu Pioneer x1500dvd si ies si mai ieftin si mai bine cred.Unde gasisem eu era foarte scump...
|
Iesi in jur de 600 euro cu totul si daca vand gid meu cu cd30 mp3 cu 200 euro in jur de 400 euro ma costa totul si la fel poti face ca si la ce vrei tu sa iti iei: camera masalier si tv tunner daca vrei....
|
Asa ar merge
Eu gasisem aprox 1000€ si era cam scump...Trimite-mi te rog un pm in care sa imi zici unde ai gasit |
Ai pm ! Cristiantm are useru ti-am scris acolo ii om super ok iti explica tot tot
|
1 Attachment(s)
Poze jante
|
1 Attachment(s)
Poza jante
|
Frumoase eu ma gandeam sa le vopsesc gri carbon
|