Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Cluj (https://forum.4tuning.ro/37-cluj.html)
-   -   nemultumiri in legatura cu sala sporturilor hore demian.....cluj (https://forum.4tuning.ro/37-cluj/35130-nemultumiri-legatura-sala-sporturilor-hore-demian-cluj.html)

DaNuTzU' 19-03-07 18:37

Re: nemultumiri in legatura cu sala sporturilor hore demian.....cluj

merge... putin mai mult soferul;):))) dar nu aproape delok cum ai zis mai devreme

ice_ldv 19-03-07 21:40

Dupa cum a spus aldoadabass_wrs acesta este un topic pt opinii.Eu pana acuma seara cand am cititi aici pe forum nu am stiu k unora nu le convine k altii se dau acolo.Sincer si eu m-am dat de fiecare data cand am avut ocazia si nu numai la ss "ca sa ma dau mare" ci si la lona si pe muncii.Daca nu vreiti sa se dea lumea la ss...raspanditi vb cat de cat k sa se stie...parerea mea...
PS:cu ocazia asta nu am sa ma mai dau nici eu pe la ss.....

aldoadabass_wrs 27-03-07 13:28

eee wherever unii nu inteleg ce inseamna opinii....in schimb stiu sa jigneasca.......ce conteaza....vorbe tari motoare mici povesti multe.......ee si recunosc....am fo joi...dar degeaba acuma m am convins ca nu i nimic acol.....m am lasat dus de val...m au dus vecinii...bla....bal...bal....stiu nu i o scuza

draculas 29-03-07 11:15

in loc sa va contraziceti aici pe forum de ce nu va urcati in masini sa mergeti sa va cautati o locatie mai buna, spre exemplu vre-o comuna inafara clujului unde-i numa un sef de post care poate fi mituit cumva pentru ca totusi sunteti in romania ,decat ca fugiti tot timpul de politia cluj , e mai simplu si mai eficace sa discutati doar cu un militian decat cu un intreg departament .

bzsa 29-03-07 18:18

Quote:

Originally Posted by draculas (Post 823219)
in loc sa va contraziceti aici pe forum de ce nu va urcati in masini sa mergeti sa va cautati o locatie mai buna, spre exemplu vre-o comuna inafara clujului unde-i numa un sef de post care poate fi mituit cumva pentru ca totusi sunteti in romania ,decat ca fugiti tot timpul de politia cluj , e mai simplu si mai eficace sa discutati doar cu un militian decat cu un intreg departament .

da fugi din oras sa ce ???ce sa faci??
si l... este o comuna si de fiecare data este si companie de pol....
asa ca degeaba, trebuie gasit altceva

bdmy_yard 01-04-07 20:52

pai ba baieti daca stai bine sa te gandesti de cat sa dai bani pe amenzi si chesti de astea mai bine se face o cheta si peteciti unpic cartodromu si naveti probleme cu nimeni. nu?? parerea mea
:?: :?: :?:

MadManOvi 02-04-07 02:38

Quote:

Originally Posted by bdmy_yard (Post 828198)
mai bine se face o cheta si peteciti unpic cartodromu

ahahahahahahahaa

Cata RHC 02-04-07 17:20

Quote:

Originally Posted by bdmy_yard (Post 828198)
pai ba baieti daca stai bine sa te gandesti de cat sa dai bani pe amenzi si chesti de astea mai bine se face o cheta si peteciti unpic cartodromu si naveti probleme cu nimeni. nu?? parerea mea
:?: :?: :?:

Ai dreptate. Avind in vedere ca sunt atatia pasionati si au aparut cluburile acestea, ce-ar fi sa se ridice problema asta la primarie, politie, etc. Toata lumea ar sti ca totusi s-a incercat ceva. Cartodromul este al municipalitatii; este obligatia lor sa-l refaca

CJ-86-UHE 02-04-07 17:34

Quote:

Originally Posted by Cata RHC (Post 829593)
Ai dreptate. Avind in vedere ca sunt atatia pasionati si au aparut cluburile acestea, ce-ar fi sa se ridice problema asta la primarie, politie, etc. Toata lumea ar sti ca totusi s-a incercat ceva. Cartodromul este al municipalitatii; este obligatia lor sa-l refaca

Sa faca municipalitatea cartodromul ca sa ce?? Sa se stranga lumea noaptea sa faca "liniutze"?

Cata RHC 02-04-07 17:44

Si in fond si la urma urmei pentru ce ii topicu asta???????? CA io chiar nu mai inteleg nimic. Foarte ciudat

CJ-86-UHE 02-04-07 17:48

numai cine l-a facut stie pt ce e

bdmy_yard 02-04-07 21:26

topicul este pentru cei ce stiu ce se intampla cu cei ce sunt prinsi ca fac liniute si care vor sa se rezolve problema asta in care politia da puncte si amenzi tuturor participantilor la aceste evenimente stradale

CJ-86-UHE 03-04-07 00:13

Quote:

Originally Posted by bdmy_yard (Post 829935)
topicul este pentru cei ce stiu ce se intampla cu cei ce sunt prinsi ca fac liniute si care vor sa se rezolve problema asta in care politia da puncte si amenzi tuturor participantilor la aceste evenimente stradale

fi cu totul in regula la masina, nu fa liniunte si nu cred ca o sa primesti puncte si amenda

DaNuTzU' 03-04-07 08:40

Quote:

Originally Posted by CJ-86-UHE (Post 830259)
fi cu totul in regula la masina, nu fa liniunte si nu cred ca o sa primesti puncte si amenda

rectific !!!!
fi racer!!! dar fao cu cap! nu te da rotund la ss! pana nu am aparut noi(zik noi sa nu te simti prost,la ss nu am facut impresie niciodata!) generatia asta mecdonalds adica de vreun an doi de atunci s-a cam ***ut treaba! pt ca acum la majoritatea nu mai e vb de pasiune ci doar de "waw am masina tunata merg la ss sa ma vada pizdele..."

draculas 03-04-07 11:10

mda racer cu copturi modificate cu te miri ce , trist dar asta e situatia in marea majoritate a cazurilor de aceea militieni fac ce fac si din cauza pustilor dementi au de suferit si cei care baga bani in masini cu adevarat nu doar stikere cu nike si gauresc toba mica sa sune bine .

All times are GMT +2. The time now is 04:56.

- Copyright 2026 4Tuning