![]() |
Se vede ca le are omul asta... Dar atunci, de ce zic astia la instructiuni numai cum sa-l montezi si nimic de reglaje ??? Astia asa fac reclama la sistemele lor: \"se montaza intr-o ora, fara modificari la motor\". Eu cred ca tu vorbesti de solenoizii care baga benzina sau NOS in foggere, dar nu stiam ca astea se regleaza. Cred ca ce ai zis tu acolo se refera la motoarele cu sisteme directe dar motoare de competitii, nu cele de strada. Peste tot unde am cautat, la cei care vand sisteme NOS nu zice nimic de reglaje. Mai mult, unele zic sa nu schimbi nici pompa de benzina. Altele sunt facute sa legi o mufa, bagi un fogger si gata, ai shot-uri de pana la 200 de cai. Nu stiu ce sa mai cred. Parerea mea e ca la sistemele simple de strada, cele pe care le stie toata lumea, nu trebuie sa faci prea multe reglaje. Stiam ca solenoizii baga benzina constanta, si ca jeturile sunt cele care dau puterea si amestecul. :roll:
|
Functonare ,Componente, preturi, Plata in rate ! Montare ,Service, daca stiti ungureste www.nitrosystem.hu
PT cine nu stie ,pretul in ungaria este de 800 euro,montarea este simpla , cel mai bine se preteaza masinile japoneze,care au piese *biela piston etc( mai de calitate.nu este nevoie de reglaje , dar este bine de a efectua si clasicul tuning> admisie, evacuare .Este interzis folosirea nos la turatii sub 2500 si la turatia la care computerul masinii limiteaza motorul, de altfel se poate cumpara o mica electronica de protectie. Un prieten ce are firma de piese auto aduce la comanda doritorilor chit complett la 1100 euro |
nu stiu daca e buna afacerea cu nitro :roll:
prefer sa iau un model cu motorizare de varf decat unul inferior si apoi sa cheltui in nitro care imi poate aduce si surprize. :wink: |
Re:
Quote:
|
poate tot in ungaria reusesti
|
.
http://www.mastertuner.ro/index.php
uite cred ca e situ lu zbuciumus... scrie ca au statie de refueling.. incerc sa trec pe la ei saptamana viitoare , in principiu as avea de unde sa fac rost de un sistem dar ii lipseste un solenoid p.s. pauladrian... orice modificare adusa motorului ii scade viatza, o instalatie nitro bine reglata este unua dintre cele mai putin nocive modificari daca folosesti butonul cu \"cap\" practic nitro actioneaza ca o turbina doar ca o ai pe buton si trebuie sa incarci butelia daca vrei ceva care sa nu iti afecteze viata motorului pune o instalatie de injectie apa/alcool ,probabil o sa castigi doar 5-10 cai dar iti protejeaza motorul si un kit costa undeva sub 200 euro (randamentul maxim il da la motoarele turbo insa) |
Il asteptam pe ZETEMTE sa ne spuna cum e sa ai N2O pe masina si cum ia fost reglat si etc.
|
Am scris ceva in alte topics
|
|
Re: .
Quote:
~Nautilus |
Cum functiona sistemul apa/alcool la origini:
Quote:
~Nautilus |
| All times are GMT +2. The time now is 19:58. |
- Copyright 2026 4Tuning