![]() |
Re: Capota carbon ......... sau imitatie !!!
daca vrei ceva care sa protejeze mashina nu cred k folia imintatie ar fii indicata .. poti apela la o husa d-aia de piele care se pune peste botul mashini pana pe la juma ;)
|
Stiu, dar parca nu da la fel de bine ca folia. Parerile sunt impartite.
|
salut tuturor,
in sfarsit am gasit capota de carbon si e exact pentru masina mea ( seat leon 2 ) si costa 550 euro va dau linkul http://www.carstylingtuning.com/scri...zi.php?KID=533 |
Quote:
capota in folie imitatie de carbon costa incepand cu 150 ron - 340 ron, in functie de firma care o monteaza (daca firma respectiva o importa direct si o si monteaza "in house" pretul este minim, daca intervin intermediari... pretul se duce catre 340 ron). mai multe detalii pe pm |
Quote:
folia de autocolant (imitatia de carbon) este o pelicula de 80-100 microni care se aplica la cald pe masina mulandu-se pe suprafata acesteia perfect. Suprafata este mata cu forme 3d ce ies in relief (se simt cand dai cu mana pe capota) Este o modalitate destul de buna de a da un look destul de cool la niste preturi modice masinii tale. Folia iti va proteja vopseaua masinii in sensul ca orice intemperie se reflecta numai asupra foliei (pietricele, griblura, raze UV, etc) insa nu va impiedica o piatra sa nu iti indoaie tabla. Avantaje multiple : look cool -protectie vopsea-acoperirea si mascarea diferitelor zgarieturi, ciobituri, etc-decolantare rapida fara afectarea vopselii . Dezavantaje: costa !!! Cam 150-200 ron |
Quote:
Quote:
|
150 de ron e un pret modic, dar e totusi sunt niste bani. Pentru unii 150 ron poate sa fie o SUMA.
detalii pm |
Salut!
Am si eu o nelamuriere: Daca foliezi o capota cu folie de carbon aceasta trebuie omolaogata?(ma gandesc la schimbarea culorii unei parti din masina) Mersi |
ma hai sa fim seriosi. 150 RON nu este o suma mare comparand cu 500 euro+ ca dracu stie cat de scumpe sunt. dupa parerea mea parca ar fi facute in iad si pamantul le importa. eu zic ca merita sa platesti si 100 euro pt ati infolia capota daca ai lovea mai infoliezi si niste bari sau niste praguri sau poate chiar siu un eleron de fibra de sticla care ar arata bine in carbon.
|
mai CRETU din cate stiu nu trebuieste omologata pt ca nu schimbi forma masini. ce nu ai mai vazut masini cu capote vopsite negre sau alte culori. folia ce imita carbonu nu schimba decat estetica masini ca paint dar nu ca forma si nu pericliteaza alte componente care ar putea devenii periculose in trafic. mai bine interesezate de la cineva care a facut asta.
dar daca tiar trebuii omologare traim intro tara in care chiar ca nimic nu ma mai surprinde din punct de vedere auto. |
daca vrei sa infoliezi numai capota nu trebuie sa schimbi nimic in talon pt ca nu depaseste 30% din suprafata totala a masinii.
In curand o sa revin cu poze noi cu mitsubishi in foliat capota+ plafon+portbagaj+oglinzi infoliate in carbon + toate chederele acoperite cu folie negru mat datorita esteticii "imbatranite" a acestora. A iesit o super masina cu un super look. Si nu l-a costat decat 600 ron toata afacerea. Pm for details |
asai dar daca la gabor i se pune pata se poate lua de tine cu aceasta problema si dai din-truna in alta...........etc
|
politia poate sa te amendeze pt orice daca vrea;) si ontopic: astept pozele cu mitsu...sa ma conving si eu daca merita cu adevaratXD
|
4 Attachment(s)
Mitsu Acoperit Cu Folie Carbon Capota + Plafon+ Portbagag
Chedere : Acoperite Cu Negru Mat Datorita Uzurii Acestora |
3 Attachment(s)
Inca un client multumit.
Priviti: capota , pleoape, oglinzi imbracate in carbon 200 ron toata afacerea. Timp de executie 35 min. |
| All times are GMT +2. The time now is 02:11. |
- Copyright 2026 4Tuning