![]() |
Re: spoilere pt o dacie din 2003???
da dar ... nici unu din ele.. nu e pus p un zambet lui ili.. si.. nu prea merg.. p .. tipu ala d fatza... ash ca.. nu are nimeni??? asha sa faca poza???
|
spoiler de spate are cineva ????????????
|
:sad: spoiler de spate ai ??? pentru dacia mea!
ce parari aveti de spoilerul din fata ?????? sa schimb sau sa las ????????? |
da oare de ce trebuie sa copiati tot , spoilare ca alu TAU , faceti voi ceva ce nu mai are nimeni, unicat nu copii duap altii, sau nu aveti imaginatie?
|
Salut.Sunt nou pe aici.Ajutati cu niste idei??????????
:D |
Quote:
2. Nu aici. |
cel mai bun ar fi cel stok
|
cred ca v-ati jucat prea mult nfs de ati facut spoilerele alea... zic eu..
|
dar ce spoiler sa pun in spate???????
:D |
Sal !!! Lume sunt si eu nou p aici
K sa incep cu o intoducere mai cuprinsa cum ziceau ceailalti Deci mai am 10 luni k sa implinesc 18 ani :oops: si am o dacie din `86 p care vreau sa tunez cate ceva p ea si la exterior si la interior si la motor,(dar am si o dacie din 2000 p care am so pun la avatarul meu care totusi e ceva tunat pe ea,la care ma pot lauda cu toba modifivata din galeria motorului):arrow: Deci astept sugesti ceas putea sa modific la dacia aia din `86 la motor mar interesa ASTEPT SUGESTI Am sa pun niste poze cu ea incurand ;) Dar acuma am sa pun o poza cu dacia din 2000 (care e a lu fratemiu:oops: ) |
la dacia din 86 mai intai fa`i tinichigeria si la urma apuca-te de "tunerit" si fa-ti thread daca vrei sa pui poze cu masina ta.. sau a lui fratitu .. aici e vorba de spoilere dupa cate vad eu
|
Quote:
Deci la astea nu mai trebe sa lucrez pt k au fost facute de taicamiu si mio lasa mie sa fac ce vreau cu ea (nu chiar ce vrea dar...) Decci eu vreau sa modific mai mult partea motorului Trebuia astazi sa pun pozele cu ea dar nam avut timp;) Si lumeeee vinde fratemiu dacia:sad: :cry: |
6 Attachment(s)
DE VANZARE DACIA 1310 BERLINA
Contactaima pe id: pongo2007_xxx sa lasati lun msg inlegatura cu masina |
3 Attachment(s)
Quote:
|
super.. pozele dar dc is facute p intuneric???? aprinde lumina.. ca masina e tare !!! :P:P
|
| All times are GMT +2. The time now is 09:38. |
- Copyright 2026 4Tuning