![]() |
Re: sh pana in 9000e
am inteles.ce parere ai, eu daca fac pana in 10000 km pe an , din care majoritatea in oras, ar merge un astra 1.9 cdti ? sau sa raman la benzina (gen 1.6)?
|
mai ,acum nu te supara pe mine. dar tu nu prea stii ce vrei de la masina. De la 1.9 CDTI pana la motoarele alea de 200 cp de care vorbeai la inceputul postului e diferenta de la cer la pamant. Si la consum si la intretinere si la felling si MAI ALES la targetul pietei.
|
Quote:
mie unul imi place 1.9 cdti de 150 cai si cum trage si consum.....si crede-ma ca stiu un opel astra 1.9 cdti cu soft,doar cu soft care sta cu golf 5 gti stock si consumul e 11L/100 km in oras mers agresiv.....deci iti recomand diferenta la consum intre benzina si diesel.... astra h 1.6 105 cai cu un plin maxim maxim 350-360 km astra h 1.9 120 cai cu un plin minim minim 500 km consum de oras si nu am mers incet deloc,amandoua au aceasi capacitate la rezervor |
si ceva probleme deosebite la injectoare ? bine acuma depinde si cum a fost intretinuta masina..
mai vazusem 1.7 cdti 125 cp..ala e ok ? |
Quote:
singura problema am vazut-o la 1.7 cdti 110 cai avea 270.000 km si avea ceva probleme la pompa de inalta presiune oscila relantiul si consuma mai mult,dar nu dadea fum,tragea la fel de bine,dar trebuia facuta pentru ca nu mai tinea mult..... |
misto, suna bine.eu o sa caut una cu mai putini km si cu dotari similare daca as gasi ar fi super :) ai idee distributia ce tip e? si la cati km de skimba ?
|
Quote:
si daca o iei inscrisa si are sau nu carte service tot iti recomand un test.... |
da clar o s-o duc la un test.o sa merg si eu cu una ca nu am mers deloc cu astra h.mersi
|
de la golf 5 gti am ajuns la astra h 1.7 cdti... in cateva zile cred ca ajungem la logan 0.9 turbo :lol:
omule, tu hotaraste-te ce vrei de la masina si cum o vrei! astra h eu zic sa nu te bagi. daca tot ai bani cauta astra j si nu o sa regreti! e si frumoasa, si confortabila si fiabila si are si un interior foarte placut. |
astra h gtc are un design de exceptie parerea mea(pt clasa ei),imi place mai mult la exterior decat astra j, plus ca pot sa il iau cu mai multe dotari, poate cu pachet opc chiar.la interior, recunosc ca nu e cine stie ce, dar este acceptabil.nu cred sa ajung la logan 0.9, in prezent conduc un logan care face 6 ani maine-poimaine :)
|
Quote:
|
repet : astra h gtc imi place mai mult decat astra j.la insignia nu ma incadrez cu banii
|
La un Audi A3 te-ai gandit? sau chiar S-line :?:
ceva de genul http://www.lotpro.com/Themes/Default/cars/10816.jpg Se gasesc destule,un 1.9 TDI...sau deja pe la 10.000+ daca dispui de niste banuti in plus,poti lua un model 2010-2011 de 1.6 TDI |
cred ca de la audi in sus deja cresc costurile de intretinere, revizii , piese , casco etc. audi fiind marca premium. ma insel ?
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 12:12. |
- Copyright 2026 4Tuning