![]() |
Re: [accidente]Bugatti Veyron crash
Cred ca te-ai uitat la Final Destination cam mult:lol: (no offence...nu stiai ca Romania e tara tuturor posibilitatilor) ...in fine...de ce nu pune nimeni poze cu Bugatti-ul ala care e pe la noi pt ca va cred ca o fi avand vile gigantice and shit, dar masina...masina!;)
PS: pozele cu vila respectiva cred ca sunt facute in timpul constructiei(ma refer la celel din interior) pt ca sunt cam multe materiale care inca mai sunt acoperite cu plasa... |
ca veni vorba de moarte .. o dam off topic dar ... poti sa mori si cand dormi ... vine cutremuru peste tine.. deci... sa continuam discutia despre acea " ragalie de masina" si despre cortul romanului care o are :))) :))))))))
|
ba ala e cel mai mare bou din lume(care o busit veyronu). e o opera de arta masina aia. nu e o caruta cu care mergi la servici zi de zi. e ca si cum ar exista in lumea asta 2 sau trei tablouri identice de leo(davinci) sau miki(michelangelo) si unu l-ar cumpara pe unu din ele si i-ar da foc. putin aiurea comparatia dar sper ca v-ati prins
|
| All times are GMT +2. The time now is 01:53. |
- Copyright 2026 4Tuning