![]() |
Re: Jante de Dacia...de alea cu care alergau batranii pe coasta
fratilor si io am jante dealea si sa sti ca mai stiu inca un set de jante de p masina da vrea 500 euro p ele
|
Poze, numere de telefon, etc.
|
stie cineva cum se pot intoarce jantele de dacia deala de tabla... va rog postati aici cat mai multe informatii. va multumesc anticipat
|
Nu are rost sa iti explic pentru ca este complicat si imposibil de facut calumea fara mesteri si aparate specifice. Jantele defapt se dubleaza, nu se intorc pur si simplu, din 2 jante faci 1. Trebuie amandoua taiate, apoi sudate parti din prima si a doua janta, centrate, e f complicat. Cauta dupa cei care dubleaza jante de dacie, vor stii ei ce trebuie facut.
|
cat vrei pe ele COCOT?
am si eu 4 buc acelasi model,dar nevopsite,insa nu tin aeru' in ele fara camera si am avut si mari probleme cu niturile la interior,cand vroiam sa le incalt. Oricum sunt interesat ca-mi plac,spune-mi un pret si mai vb.Merci |
2,8 mil!.... dar nush daca le mai dau :)
|
dacia din poza mica este a ta,cea cu dungi?
|
dar de ce nu mai esti hotarat? vrei sa le pui la a ta?
oricum,ca idee jantele astea au vreuna din problemele de care am scris mai inainte? sau le pot pune pe masina fara grija.. |
de la ce masina e carburatorul Weber dublucorp?
|
Ba Coco,tu Amu' Le Vinzi Amu' Nu Le Vinzi :!:
O Data Ai Zis 4oo Ron ,amu 280 Ron,nici Tu Nu Sti Ce Vrei;) Eu Am Dat Pa A Le Mele 150 Ron Acelasi Model;) |
1 Attachment(s)
De la vreun Renault mai vechi, dar nu stiu ce model.
Geantele mele. |
alte poze mai ai? :)
|
2 Attachment(s)
Da, dar e nevoie de gume cu talon mic asa cum ai zis, ca freaca si e f cocotata :) Is super oricum.
|
Quote:
|
De fapt atelierele in care se lucra la dacii, la jante dublate s-au cam dus de rapa. Stiu asta de la cineva care alerga la raliuri mai demult si care stie tot ce misca in materie de modificat dacia si care-mi va modifica masina, odata ce vin niste fonduri. Asa ca mai bine cauti jante dublate direct asa cum am facut eu si nu-ti bati capul tu cu dublarea lor.
|
| All times are GMT +2. The time now is 06:46. |
- Copyright 2026 4Tuning