Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Femei (https://forum.4tuning.ro/28-femei.html)
-   -   Cum sa NU te comporti cu o femeie. Ce ne face pe noi sa uram barbatii? (https://forum.4tuning.ro/28-femei/34919-comporti-femeie-uram-barbatii.html)

Pastiluta 15-03-07 18:54

Re: Cum sa NU te comporti cu o femeie/Ce ne face pe noi ,sa uram barbatii?

:nervious: Da nu esti cam rea ??

Claudia 15-03-07 18:58

...sunt mica si inofensiva! :twisted:

Pastiluta 15-03-07 18:59

:D Eu te cred nu am zis niciodata k esti rea doar te-am intrebat oricum e bine sa stiu k esti asa cum esti sa nu te schimbi. :lol:

Trixi 15-03-07 19:36

Quote:

Originally Posted by Pastiluta (Post 799963)
Trixi sincer la cat de frumoase sunteti toate nu inteleg de ce va mai inseala iubitii :confused:

..am sa ma repet..k am mai zis-o p asta undeva..."n-a fost mai frumoasa,n-a fost mai desteapta..nici mai buna la pat..doar ALTA!"(vb iubitului meu,cind l-am intrebat dc m-a inselat...:-) )

pheerya 16-03-07 16:05

barbatii inseala doar ca sa verifice daca mai sunt atragatori pentru sexul opus...e ca un sport la ei... noi ne limitam la un flirt(cel putin majoritatea)...
vorba lui trixi..nu e vorba ca e mai frumoasa/desteapta/sexy cealalta...pur si simplu mai schimba...macazul:lol:
asta nu inseamna ca au circumstante atenuante...:???:

Eugen_TL 16-03-07 16:59

da mai dar e mai dragu' cu mai multe asa...una sa fie regina iar restu asa sa mai schimbi o vorba o chestie .... nu e ceva ce se face de-al draq,e ceva ce trebuie facut la barbat :) dupa ce ne facem damblaua next si tot asa .. vorba sotiei lui vali vijelie " pe mine nu ma deranjeaza daca merge pe la altele atata timp cat se intaorce la mine si nu pune suflet la alta..o seara are dreptul la una..apoi sa o schimbe sau intru la suspiciuni" :)

Trixi 17-03-07 15:23

..stii cum ii asta..e placut sa te gindesti k poate exista k o femeie sa gindeasca in felul acesta...dar ia pune-te in situatia asta...adik esti casatorit cu o femeie la kre cel putin tii mult(si daca nu o mai iubesti k in prima zi)...si cind zici k mergi la f...t,ea iti zice have fun,and use a condom!:rolleyes2 esti tu sigur k asta ti-ai dori??????

Doctorul 17-03-07 15:38

sa intre si doctorul in discutie:D....eu nu suport baieti/barbati care se cred smecheri si barosani..urasc stilul ala de tigan cu bani..cu o fata trebui sa fi sincer sau sa pari sincer...si nu trebuie sa o faci tu pe sefu .. .cred ca de asta ne urati voi:P

Trixi 17-03-07 15:51

...stilul d "tigan cu bani" este totalmente altceva,decit problema k un barbat nu e in stare sa isi deie seama k nu tine prea mult "descurcatul"....;)
adik p aia p kre ai vrea s-o tii(k probabil d aia nu ia liber din moment ce tu iti doresti alta,k oarecum t-i greu sa renunti la ea),nu o poti duce cu zaharelul prea mult timp.isi da ea seama rpd k te-ai skimbat...ea iti da liber cu viteza luminii...iti dai seama ce ai pierdut..vine faza cind vrei sa indrepti tot..dar cam degeaba...si vine supararea suprema:da' acum,cind am incercat sa-i dau KIAR TOT...dc nu ma mai vrea?????:rolleyes2

Pastiluta 17-03-07 19:40

Quote:

Originally Posted by Doctorul (Post 802994)
sa intre si doctorul in discutie:D....eu nu suport baieti/barbati care se cred smecheri si barosani..urasc stilul ala de tigan cu bani..cu o fata trebui sa fi sincer sau sa pari sincer...si nu trebuie sa o faci tu pe sefu .. .cred ca de asta ne urati voi:P

Esti exact k mine parerea asta o am si yo si trixi sincer dc sa vreau sa mananc Hot_dog ( adik amanta ) knd akasa am Friptura Frantuzeasca ( tu ).

xxdadixx 17-03-07 22:44

Quote:

Originally Posted by Pastiluta (Post 799963)
Trixi sincer la cat de frumoase sunteti toate nu inteleg de ce va mai inseala iubitii :confused:

S-au fi saturat si ei de aceeasi pizza in fiecare zi :lol:

Trixi 17-03-07 23:10

:D :D :D noroc k nu sunt sensibila...

Psycho 18-03-07 02:20

am citit .. putin din ce ati scris .. dar voi vretzi sa dresatzi cea mai a draq`ului fiintza si cel mai nenorocit mamifer .. omul /.barbatul .. mult success .. cand reushiti .. cred k o sa luati premiul Nobel ;) ... sau macar un Oscar :D

Mustang 18-03-07 22:14

subscriu :D

Trixi 19-03-07 00:21

..oameni buni,sa fie klar,nimanui nu-i place sa "dreseze"!doar trebe reglata nivelul oferta-cerinta!;)

All times are GMT +2. The time now is 11:18.

- Copyright 2026 4Tuning