Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Alte discutii Dacia (https://forum.4tuning.ro/307-discutii-dacia.html)
-   -   Intalnire Dacia West Side (https://forum.4tuning.ro/307-discutii-dacia/34912-intalnire-dacia-west-side.html)

DARKOBELICI 12-04-07 10:55

Re: Intalnire Dacia West Side

Mai vrei ponei ? scoate afar presu' !!! :)):)):)):)):))

canny 22-04-07 11:54

10 Attachment(s)
De la ultima intalnire, raliul hunedoarei, a fost superb !!!
Sa ne vedem cu bine !!
Sa va faceti niste idei cei care nu ati ajuns :)

andy_wpo 22-04-07 23:20

7 Attachment(s)
si mai cateva da nu toate :)

DarkXXX 23-04-07 02:06

din pacate n-am venit cativa...la urmatoarea suntem prezenti:P

canny 23-04-07 10:11

la urmatoarele sper sa avem facute masinile ca mai multi vor fi cu ele in lucru :)

coste_ursu 23-04-07 13:54

bah criminale pozele!!! pacat ca nam fost mai multi. sper sa ne vedem ct mai multi la urmatoru raliu!!! pana atunci DRUM INTINS si PEDALA PLACUTA !!!

giany_TM 23-04-07 17:58

ba da chiar asa cati sau tras pe c... ca vin si pl an ultima saptamana nici nu am mai auzit de ei aiurea doar stiau de raliul asta de 1 luna daca ar fi asa cum pretind ei ca sunt ar fi eva NUMA GURA DE EI au venit doar ampatimitii u adevarat eu unu sant foarte dezamagit sa gasesa suze stie oricine da sa fie plauzibile sa nu mai zia nimi se stiu ei f bine degeaba o dau a ei fac a ei dreg nu fa nimic din pasiune am vz asta la uni dintre noi ci numa de ciuda ofticati si de sa vada altii a vezi tu doamne au si ei [ tuning] da nu stiu nii an ce parte se strange un surub.

DARKOBELICI 24-04-07 08:38

in mare parte ai dreptate:),dar multi stii si tu ca au avut motive plauzibile sa nu vina,unii dintre ei nu terminasera masiniile,altii din motive financiare,altii se insoara:)):)) si etc.dar sa nu ne spalam rufele in public,data viitoare vom fii minim 20,vei vedea:)bafta

andy_wpo 24-04-07 15:41

data viitoare ar fii bine sa fim mai multi.acuma fiecare isi stie motivele da adevaru ii ca o fost super super fain si daca mai veneau stiu ei cine :) era mai fain

coste_ursu 26-04-07 12:22

vorba ta ANDY o fost ucigator la raliu! de abia astept urmatoru raliu. sper sa fim cat mai multi ca asa-i frumos!!! hai ziceti de pe acum care veniti sa stim.

SUBARU WRX STI is on top!!!

DARKOBELICI 26-04-07 12:30

io cu trupa:))

canny 26-04-07 13:45

chiar daca masina mea poate nu va fi , de venit tot voi veni, chiar si cu bicicleta daca nu se gasesc alte solutii dar de venit vin

giany_TM 27-04-07 16:05

hai ca am devenit curios cati o sa vina la urmatoru raliu????

andy_wpo 27-04-07 17:05

aradu sigur vine :) ca doar nu poate sa lipseasca.din timi stim cine vine sigur si restu vedem noi daca se mai aduna cineva.
P.S :eu daca mor nu vin.ii acceptabila scuza ? :)

DarkXXX 04-05-07 20:21

5 Attachment(s)
mai o dacie in club...(condusa de un serbian driver::D:D:D)..:)

All times are GMT +2. The time now is 08:03.

- Copyright 2026 4Tuning