Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Dacia tuning (https://forum.4tuning.ro/134-dacia-tuning.html)
-   -   Dacia logan pro tuning EXCLUSIVE din baia mare (https://forum.4tuning.ro/134-dacia-tuning/34904-dacia-logan-pro-tuning-exclusive-baia.html)

Cristi_XP 21-03-07 16:41

Re: dacia logan pro street EXCLUSIVE din baia mare

Cel mai reusit kit de logan...se potriveste perfect cu masina ;)

protuning 22-03-07 00:25

3 Attachment(s)
montaj de bara de spate

Ovae 22-03-07 01:24

prea tare....tinteti-o tot asa...

giubau_v8 22-03-07 10:46

frumoase barile....da pragurile lasa de dorit......sunt prea dintr-o bucata...urate chiar(parerea mea)

® Al3cS ® 22-03-07 14:44

Eu nu ineleg ceva:D ... dc ati astupat o parte din sopuri ?:D oricum frumos ... tineti-o tot asa ... asteptam produsul finit :P

PH86MIN 22-03-07 15:05

nu e astupat,e dat cu banda adeziva sa nu murdareasca masina cred ;)

Aadryan 22-03-07 15:13

Cred ca este pusa banda adeziva ca sa nu se zgarie sau sa protejeze la vopsire.

cristy_4speed 22-03-07 17:21

simpatic kitul exterior ...dar daca nu ii puneti suspensie sport nu ati facut nimik...ati muncit degeaba la ea;) nice take care!

PH86MIN 22-03-07 17:58

ai dreptate cristy (app ce mai faci??) dar eu ma intreb,dak o sa ii moteze motorul ala d clio rs,ma intreb ce fata o sa faca aia cu bmw-urile kre o sa ia bataie d la bestiutza asta :D

protuning 22-03-07 18:12

Quote:

Originally Posted by cristy_4speed (Post 812135)
simpatic kitul exterior ...dar daca nu ii puneti suspensie sport nu ati facut nimik...ati muncit degeaba la ea;) nice take care!

suspensiile sunt deja comandate si credema ca nu lucram degeaba!poate i-ti vei da si tu seama.mai tarziu postez inca cateva poze!si in curand ii cautam si niste roti pe 17

giubau_v8 22-03-07 18:30

pot sa vin si eu cu o sugestie? incercati jantele oz superturismo wrc....cred ca ar da bine pe logan daca ramane alb

protuning 22-03-07 20:37

4 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by giubau_v8 (Post 812271)
pot sa vin si eu cu o sugestie? incercati jantele oz superturismo wrc....cred ca ar da bine pe logan daca ramane alb

mersi pt sugestie!noi ne-am gandit la dotz daytona sau mak ... nu mai stiu exact cum se numesc .dar ne mai gandim si vedem cati bani scoatem de la proprietar ca pana la urma el decide cat investeste in roti!

Aaronnel^ 22-03-07 20:45

Mama ce umflata e ... a ieshit chiar belea :)

P.S: Asta nu e cumva dacia aia alba .. care a fost printre primele voastre proiecte ??

protuning 22-03-07 20:54

2 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by giubau_v8 (Post 811638)
frumoase barile....da pragurile lasa de dorit......sunt prea dintr-o bucata...urate chiar(parerea mea)

uitate la praguri mai bine!in poza la care ai zis ca sunt prea butucanoase nu erau montate evazarile!si in priza de la prag vine un deflector mic ce va fi vopsit in gri inchis metalizat ca si deflectoarele din bara si partea centrala din bara de spate.

Sebastian.C 22-03-07 20:59

Quote:

Originally Posted by protuning (Post 812534)
mersi pt sugestie!noi ne-am gandit la dotz daytona sau mak ... nu mai stiu exact cum se numesc .dar ne mai gandim si vedem cati bani scoatem de la proprietar ca pana la urma el decide cat investeste in roti!

Wow nebunule..ce fain a iesit :D. Abia astept sa il vad gata facut. La jante eu zic ca ar da bine niste croame... Bling bling Logan :lol: 8).
PS. pleoapele alea cand le faci?:cry:

All times are GMT +2. The time now is 01:51.

- Copyright 2026 4Tuning