![]() |
Re: Sunet pe Tico
braconiere acum knd ti-am vazut si ticou si sunetul din el si mai ales knd am simtit pe propria piele ce misto suna masinutza ta...am ramas placut surprins :) e k-lumea sunetul tau...RESPECTE :) si de abia astept sa vad dk iti vinzi "animalutzele" alea 2 din spate ce o sa-ti iei...o sa fie nebunia sunetului la tine in ticobel...FELICITARI ink-o data fratzica :)
|
Pai dupa ce o sa vand basii aistia care ii am acum, o sa bag un kicker solobaric(patrat) de 12".
|
fratzica, e advart kickeru :) am vazut si io la unu, faza e ca kickeru coboara la frecvente joase si e super. tu iti faci incinta pt el ? sau il iei cu tot cu incinta ?
|
eu ii fac incinta. dar pt un kickeru care mi-l iau va trebui sa ii fac o incinta care o sa-mi ocupe tot porbagaju (ca sa sune bine).
|
omule da cum se fac incintele astea, niciodata nu mi-am putut da seama, am auzit ca exista un program pt. calc ce-ti calculeaza el incinta, da nu prea am habar unde l-as gasi si daca exista :) oricum la ala i trebuie o incinta super :) mai knd intri pe mess si ma vezi aminteste-mi sa-ti dau un film cu un kicker sa vezi acolo ce inseama bass :) e adevarat si am vazut pe ******** de 12 la 8 mil. io zic ca merita numa sa ai statie, tu pe ce statie il pui, pe aia a ta ? sau iti iei alta pt kicker ?
|
2 Attachment(s)
Bineinteles ca pt kicker imi cumpar alt amplificator, unul cam de 1000RMS, pt ca difuzorul e solo baric L7, 750RMS/1500w max.
Dar, deocamdata l-am pus intr-un 206. |
9 Attachment(s)
Se poate pune multa muzik in tico ! un exemplu tico al meu :P
Pe scurt amplificare de 6000W RMS |
Asa da! Cred ca suna si bine, insa eu unul nu mi-as dori sa car dupa mine cei 3 acumulatori...
Apropo, cat ai scos SPL la 4tuning day? |
149,3db...dar am ramas fara baterii... sare de 150db....daca am bateriile full
|
black...respecte :) pot zice ca tu cari discoteca cu tine in tico frate :)
|
Cum suna kickerul?
|
salut am vazut si eu masina la 4tuning day ...am si eu o intrbare din ce sunt facute suporturile alea din usi pt boxe dak ai si de vanzare da-mi un pm :D:P
|
mad mario si braconieru are ceva suporturi pt difuri in usi ...le-ai vazut ? el mio zis ca poate face rost de din alea...dk te interseaza vb cu el...sunt facute din fibra, io le-am vazut arata super :)
|
Suna chiar bine...... Numai ca nu am cu ce sa dau in el...inca.
|
frumos.de cat sunt dif alea sony?
ce statie ai pe ele? |
| All times are GMT +2. The time now is 11:08. |
- Copyright 2026 4Tuning