Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Oradea (https://forum.4tuning.ro/86-oradea.html)
-   -   NIGHT RACERS .......O NOUA ECHIPA (https://forum.4tuning.ro/86-oradea/348801-night-racers-echipa.html)

BH-53-SAN 11-12-12 00:41

Re: NIGHT RACERS .......O NOUA ECHIPA

Unde e garajul minune? Locatia:twisted:

GTI TURBO 11-12-12 00:55

Quote:

Originally Posted by 18BSV (Post 5281229)
Bun bun cu garaju...tre sa o vedem... e un inceput bun sa avem un asanumit garaj c il putem folosi..
Imi place ca mi`ai zis grasule :))... apoi io`s scandura..
Deci sunt tricouri...deocamdata zic io ca nu e nevoie de comenzi in + 25 ajung..

Slabutzule.......25 s au cumparat deja.......ne am facut cativa la comanda pt noi:D.......eu unu mi am facut 6=))=)).........deci momentan nu mai sunt.....dar cand se mai strang minim 15 facem o noua comanda:P.........

axo70 11-12-12 09:13

Quote:

Originally Posted by 18BSV (Post 5281229)
Bun bun cu garaju...tre sa o vedem... e un inceput bun sa avem un asanumit garaj c il putem folosi..
Imi place ca mi`ai zis grasule :))... apoi io`s scandura..
Deci sunt tricouri...deocamdata zic io ca nu e nevoie de comenzi in + 25 ajung..

Partea cu scandura a fost bestiala ... am ras bine :))...o sa te obisnuiesti cu GTI TURBO asa alinta el lumea :X.... Sa facem prima intalnire sa ne cunoastem toti ....sambata asta ...

GTI TURBO 11-12-12 22:31

Daca vremea ne permite eu as stabili prima intalnire pe sambata pe la orele 13:00,14:00 in parcarea subterana sau daca nu ninge in parcare la LIDL.......

18BSV 11-12-12 22:52

Suna bine,eu ma duc pe 16 la lucru si posibil sa am timp de o vizita.. oriunde ar fi,lidl e aproape de mine iar subterana.. acol lucrez.. :))

Dc dintre toti asa zisi membri... purtam doar 3-4 persoane discutii pe topic?

Swamp Boy 12-12-12 09:22

Quote:

Originally Posted by 18BSV (Post 5282276)

Salut...eu unul am in scuza faptul ca nu imi vad capul de lucru . :P

GTI TURBO 12-12-12 20:03

Quote:

Originally Posted by 18BSV (Post 5282276)
Suna bine,eu ma duc pe 16 la lucru si posibil sa am timp de o vizita.. oriunde ar fi,lidl e aproape de mine iar subterana.. acol lucrez.. :))

Sunt multi care nu intra pe forrum.....dar o sa vedem sambata cati dintre noi o sa fim:P.......sa speram ca pana atunci se opreste ninsorea......daca nu asta e mergem in subteran........

GTI TURBO 12-12-12 20:03

Quote:

Originally Posted by Swamp Boy (Post 5282495)
Salut...eu unul am in scuza faptul ca nu imi vad capul de lucru . :P

Tu ai face bine sa vii...lasa munca:P..........

ibiza_boy87 12-12-12 21:47

puteam sa jur ca e al tau golful 4 cand l-am vazut parcat in fata blocului la tine ;)

cat despre incalzitul garajului eu zic ca ar fi deajuns o aeroterma pe gaz sau motorina (nu stiu cat e de mare garajul):rolleyes2

DaBotta 13-12-12 00:41

mishu , vreo 8 - 10 masini incap in el , deci ii relativ maricel :)

GTI TURBO 13-12-12 14:31

Quote:

Originally Posted by ibiza_boy87 (Post 5283345)
puteam sa jur ca e al tau golful 4 cand l-am vazut parcat in fata blocului la tine ;)

cat despre incalzitul garajului eu zic ca ar fi deajuns o aeroterma pe gaz sau motorina (nu stiu cat e de mare garajul):rolleyes2

Al meu e pacatosul.........pacat de vremea asta ca nu prea apuc sa ma bucur de el anu asta.......dar lasa ca vine primavara.......in legatura cu garajul cred ca o soba mai maricica ar fi suficienta......doar sa tii focul aprins continuu:D......daca stiti careva ceva mare de incalzit eu si Alex asteptam OFERTE:P...........MULTUMIM

tavishor 13-12-12 18:10

Quote:

Originally Posted by GTI TURBO (Post 5279711)
Apropo ca uitasem.......imi prezint si eu masinuta......VW GOLF GTI 25 JAHRE .........1.8t 180 cp stock.....momentan nu se stie cati cp urmeaza un dynno cat de curand=))=))

Mandra rau masinutza ta :P

tavishor 13-12-12 18:17

5 Attachment(s)
Hai sa imi prezint si eu masina daca tot sunt membru :)) noul nr BH 85 TAV:-)

ibiza_boy87 13-12-12 18:20

Quote:

Originally Posted by tavishor (Post 5284163)
Hai sa imi prezint si eu masina daca tot sunt membru :)) noul nr BH 85 TAV:-)

foarte misto golfu ... o tot vad prin oras ,sa o folosesti fara evenimente ;)
ps. nu aveai un golf 3 rosu gti inainte tot TAV?

18BSV 13-12-12 18:44

Misto golfu asta4,eram indragostit de aceste masini...

"Sefu de trib" GTI`u roshu .. n`are trb s plimba prin orash cu cnv langa el nush,l`am vazut pe langa peco petrom(N Jiga) in jurul orei 19:30,se opreste langa mine... se uita catre benzinarie.. vreau sa il salut.. dar numa la mn nu se uita :))...il iert.. parea cv interesant pt ei

All times are GMT +2. The time now is 02:25.

- Copyright 2026 4Tuning