![]() |
Re: Citroen C4 - by Team Dragster (Arad)
Din pacate eu cred ca in frig a lucrat,spor la lucru baieti,am impresia ca vor fi ceva sisteme la 7 canale,deci ar trebui sa ma pun pe treaba :-)
|
Mersii baieti de urari!! Stiti bine ca lucrez afara dar asta nu m-a impiedicat pana acuma si nici la masina asta nu o sa o faca. Sant de accord cu tine Ovi baga mare ca eu am asteptari mari de la anul 2013, sper sa apara cateva masini noi si cu rezultatea cat mai bune.
|
norbi mersi de pachet..a ajuns...
frumos iese fratele saxo-ului .. mare inginerie cu bordul dat jos.. e cu cantec!!! maine ma apuc si eu de stalpi la volvo si am o intrebare ..la tine in stalp nu este airbag??? ca vreai sa il imbrac in piele si sunt putin in dilema cu pielea ca sa nu fie problema in caz de ceva impact oricum spor la treaba ca vad ca si voi munciti indiferent de situatii si temperatura |
Quote:
|
1 Attachment(s)
Gata si bordul :D
|
Quote:
|
Ludovic, pai da... ca doar aia era in plan de facut la bord pt moment :-)
|
Quote:
:)))) |
Quote:
Si acuma ca am dezvaluit misterul puteti intreba linistit orice daca mai aveti vreo nelamurire, imi dedic ziua de azi raspunsurilor deci sa nu va ingramaditi;) |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
stage live belea maxima ..nici nu ma pot gandi cei acolo se aude vocea de sub sigla masinii
|
Quote:
|
poze poze...ca sigur de sarbatori nu stati in case langa foc... sigur munciti pe c4..
P.S. SARBATORI FERICITE IN CONTINUARE SI UN AN NOU PLIN DE IMPLINIRI!!! |
| All times are GMT +2. The time now is 07:29. |
- Copyright 2026 4Tuning