![]() |
apesi pe Activate la Arma pe care vrei s-o folosesti
|
IAR SUNT IN PUSCARIEEEEEEEEEEE! f*t*-i mortii masii! pana acum dadeam de 5-6 ori o spargere si dup-aia treceam la urmatoarea... ei bine... cand am trecut de la kidnaping la jewlary (imi cer scuze daca am scris gresit) m-a bagat in inkisoare asta dupa ce facusem kid... de vre'o 8-9 ori...
|
Thx ceres ... si inca o intrebare ... cum i-au panarame din pub-uri sau rave ... poate sa imi explice si mie cineva ??? PLZ
|
mergi la pub,scrii acolo la search bitch,dupa care iti apar pub` din care iei free biatchez,intrii in ele si sus o sa iti scrie how many biatches joined your royal harem
|
Daca faci shoplift nu esti prins niciodata :?:
|
in functie de intelligence,charisma,strenght si tolarance poti avansa la urmatoarele delicte pe care le selectezi din lista aia `
|
K thx
|
Am intrat la racoare...
am 41 respect 1000$ in bank 2 tarfe la produs P.S.: CeReS esty bashtan in joc...ai clanul ttau sau ai intrat in cel facut de insomnia? |
are clanul lui
mai eu am prea multe curve si cik nu mai pot sa mai cumpar ca nu au unde sta ce trebuie sa fac ? |
cumperi horehouse ! :wink:
|
te duci akolo unde scrie buildings shi dai sa cumperi warehouse
|
cautam doua persoane bazate (peste 51 respect) sa intre in gang...avem cele mai tari ponturi :wink: ...msg b66hak pe ym
|
bai ...
Va-am rugat ca sa facem un gang impreuna! Atunci am avea sanse sa terminam jocul la locul bun ... acum daca faceti 10 ganguri... nu avem NICIO sansa ... |
ACUM MAM INSCRIS SI EU, IN CE GANG SUNTETI K MA BAG SI EU...
AM NICK NAME-UL : MOXXU' PEACE :peace: |
:lol::lol::lol::lol::lol: ..... ciudat, ciudat ....... nu imi aduc aminte sa fi cumparat hookers :D .... acum dupa ce am vazut ca luati bani am zis sa cumpar si eu una ..... o iau pe candy si dau jos si vad asta :P :
Eve $318 $0 $1100 Sell Bobbi $477 $0 $1600 Sell unde am 0$ erau niste earnings : You have collected $3657 :lol::lol::lol: aaa si dilema mea, cum drq mi-au aparut :?: :!: ..... nu ca mi-ar parea rau :P :)))) .......btw nu dati taxi rob ca u go 2 jail :D ..... take care ;) edit:vad ca eve si bobbi nu sunt la street hookers, la mine acum nush la voi ....deci cum spuneam ... sa le fi agat in rave party :?: ...... Rally Rave party ( CeReS's rave party ) :lol::lol::lol |
| All times are GMT +2. The time now is 16:57. |
- Copyright 2026 4Tuning