Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Drift Section - Sideways Action (https://forum.4tuning.ro/361-drift-section-sideways-action.html)
-   -   Sideways Questions !?! Official chat thread (https://forum.4tuning.ro/361-drift-section-sideways-action/34766-sideways-questions-official-chat-thread.html)

EvLSant0S 20-07-07 05:02

Re: TENGU - Project Drift Romania - 200sx S14 - D1 DORIKON

blazey blaze, m5 e39 , stateam in victoriei cand eram mai mic si cand il vedeam p`asta venind aveam o gluma cu aia cu care stateam ...
" asta are buton de drift la masina aia sa mor io ... "
omu o dadea de`a latu` cum vroia pla lui ..
asa terminati cu intrebari de genu ce intelegi tu prin drift..

Tengu 20-07-07 12:35

Sper ca la un moment dat sa putem sa ne adunam toti cei care incercam sa facem drift si sa facem o echipa adevarata !!! :D

Pana atunci spor la antrenamente si la cat mai multe gume :))

Ali_ump 20-07-07 12:52

Quote:

Originally Posted by Tengu (Post 1006654)
Sper ca la un moment dat sa putem sa ne adunam toti cei care incercam sa facem drift si sa facem o echipa adevarata !!! :D

Si io sper ...insa trebe luata initiativa Florine ...Kamikaze ...ceva? Anu asta?

CJ-01-WOB 20-07-07 13:13

Bai nu poluati topicul .. chatul in alta parte ;)

AK-ZER 11-10-07 20:40

Re: Sideways Questions !?! Official chat thread

Are cineva Drift tengoku Vol.5? acela cu "driftmasters"

danyutz 04-11-07 20:24

Salut, haideti sa va intreb, poate stiti voi ... este vreun site, sau vreun link care sa emita live, concursurile din Japonia(Formula D) sau D1 GP?

ssergynio 19-11-07 20:26

Re: Sideways Questions !?!

Quote:

Originally Posted by BogdanNZ (Post 813136)
Trebuie sa delimitam termenul de drift...pt mine acest termen are doua semnificatii,odata insemna alunecare sau derapaj controlat...doi la mana termenul de drift este dat unui sport.Ceea ce fac arabi aia nu se poate numi sport pt ca nu e organizat...la fel oricine poate sa faca niste cerculetze intr-o parcare dar nu face drift...
Asa cum ai zis si tu multe din masini sunt FWD deci nici vorba de drift...ca din manevrele pe care le executa rezulta mult fum si sunt spectaculoase(chiar nebunesti) asta e altceva...

te as contrazice unpik aici despre drift k fiind un termen dat doar unui sport,tradul din engleza si vezi ce spune si mai mult in initial d baietii ce faceau sport sau drifturi ,erau totusi curse ilegale ,sa i zicem sport ilegal at.?in fine deci sa nu mi o iei in nume de rau doar vreau sa ne lamurim mai bine,dup cum scria WOB,e loc de invatat aici ,nu?asta vreau si eu sa mai invat ,k har domnului sunt o gramada,acum revin caci am dat doar o varianta mai sus ,ma intreb Tengu ce facea el cand inca nu era pilot de drift ,in practicele lui ,oare nu tot drift facea?in fine ,ma intreb si eu ,...acum vreau sa va intreb ce parere aveti voi ,dak cu fwd,iti poate iesi sa faci un drift ?saaauuu hai sa nu i zicem drift k poate e prea mult,sa i zicem a lua curba dea latul ? stiu k niciodata nu va iesi k la cu un rwd,dar cineva care a incercat sa spuna .....thanks!!:-)

Trickz 19-11-07 20:53

fwd= powerslide. asa imi amintesc ca se numeste. rwd= drift.

ssergynio 19-11-07 20:59

Quote:

Originally Posted by Tengu (Post 1006654)

ar fi prea frumos sa se intample dar sper sa se intample odata si sa ne anuntati pe toti cei kre se inscriu ,sa incepem cu asta,.....sunt nebunit dupa drift sau go on sideways, incercam asa ceva dinainte sa stiu k exista asa ceva si chiar inainte sa am permisul:-P adik vreau sa spun k imi placea sa intorc masina sa merg cu latul simteam k asta e cel mai bestial sa faci cu o masina ,in fine va cam plicti ,ma scuzati voi,....:-P si bafta multa Tengu !!!

69WRX 19-11-07 22:19

daca, cautati pe youtube "drift" o sa vedeti numai tarani cu dacii care le tureaza de le gaseste dracii...orice prost daca patineaza putin cu masina sau se intoarce cu frana de mana cu dacia zice ca a facut drift...deci pana la urma nu stie nmeni ce e ala drift...

HoricutzWSR 20-11-07 14:51

dupa parerea mea...driftingul ar fi trebuit sa ramana de unde a inceput,o modalitate de a lua curbele mai repede fara a pierde momentul motor,exact ca si in initial d ( quote Takahashi " DRIFT stands for gifted driving " ) normal ca nu sunt de acord ca "franele de mana" si alea alea sa fie numite drift,dar sunt japonezi care reusesc chiar foarte frumos sa mearga sideways cu o masina FF (FWD) https://youtube.com/watch?v=JQMQkMvRG3I https://youtube.com/watch?v=x6thh_Iw92w

AK-ZER 21-11-07 09:20

Quote:

Originally Posted by Skylin3 (Post 1183539)
Salut, haideti sa va intreb, poate stiti voi ... este vreun site, sau vreun link care sa emita live, concursurile din Japonia(Formula D) sau D1 GP?

nu am auzit de asha ceva.. si sunt mici sanse sa fie.. cel putin pt D1GP.. pt ca se scot dvd-uri/VHS cu rezumatele rundelor..
PS: Formula D e un produs american.. desfasurat in america (se transmite si pe tv la ei)

Pentru ceilalti: Driftul e un sport de ani buni.. k dovada campionatele desfasurate in toate partile lumii.. e normal sa existe si hashiriya.. in ft multe domenii ale motorsportului exista "tendinta" de a fi practicate si in afara concursurilor.. pana la urma majoritatea acolo s-au nascut.. by natural birth :-)

ssergynio 21-11-07 19:37

Quote:

Originally Posted by hori_cutz_tuning (Post 1207542)
dupa parerea mea...driftingul ar fi trebuit sa ramana de unde a inceput,o modalitate de a lua curbele mai repede fara a pierde momentul motor,exact ca si in initial d ( quote Takahashi " DRIFT stands for gifted driving " ) normal ca nu sunt de acord ca "franele de mana" si alea alea sa fie numite drift,dar sunt japonezi care reusesc chiar foarte frumos sa mearga sideways cu o masina FF (FWD) https://youtube.com/watch?v=JQMQkMvRG3I https://youtube.com/watch?v=x6thh_Iw92w

hai k zici f bine ,,ma bucur k cineva a adeverit k se poate face drift si cu FWD si nu k o lauda dar mi a iesit si mie intr o curba cu un unghi mai mic de 90grade de la inceputul curbei pana unpik mai incolo de sf curbei dar mentionez k era asfaltul umed k altfel ...mai greu ,trebuie ceva caluti in fine,...am vazut si filmuletele de pe youtube sunt super si mai gasisem ceva si despre powerslide si se pare k si at cand faci un drift se intampla un powerslide.de ex am vazut la top gear o demonstratie unde dilaul acela cu un bmw m3,zicea de powerslide ,adik masina sa intre in powerslide pt a face acel drift ,...sau poate k e corect si powerslide drift ,e si e-brakedrift ,si sunt mai multe modalitati de a face un dirft sau a intra in drift,...mai ziceti si voi cate ceva ...

danyutz 23-11-07 15:41

astea sunt tehnici de initiere a drift'ului, frana de mana, retrogradarea unei trepte, "clutch kick" si mai sunt

ssergynio 23-11-07 21:00

sunt tehnici as zice eu si normal k dup un anumit nivel nu o sa mai folosesti frana de mana desi am mai vazut pe uni tragand cate unpik de ea chiar in D1 GP...dar fiecare cu ce se obisnuieste poate cu toate k dup ce ajungi in D1 GP cam toti folosesc aceeasi tehnik,...da mai sunt ...:))

All times are GMT +2. The time now is 02:35.

- Copyright 2026 4Tuning