![]() |
Re: This Is My Ride....:)
cum zici tu .....dar ala seamana cu un motor de 1300cmc ....si ai grija cu aia 100cp.......:):))) ca am vazut ca iti pica contra aripa ......bafta in continuare ...si poza cu turbina pusa ..;)
|
chirstoaseeeee =))))
|
marfa masina am vazut-o in realitate si toba e dementziala
|
1 Attachment(s)
nu are nici o legatura cu masina ta alexe.. dar.... e tare mel... am ask azi in masina la radio 21:-)):D
|
deci unde dumnezeu gasiti voi turbosuflante si alte nebunii ... vreu si eu
|
Tu ori esti parelel cu masinile ori ne crezi prosti si ne iei la misto. Acela este un motor autentic de 1300.Daca erai baiat destept, nu pozai placuta cu codul motor. Iese din calcul ca ai batut tu in nituri seria de la 1300 pe 1.600, pt ca zici ca e trecut in carte. Putea sa fie si 2000, ca nu avea 100 cai cu carburatorul ala.
Poate de la proiectilul ala de deasupra carburatorului (pus la misto pt poza, ca nu vad cum inchizi capota) ai castigat niste cai sau de la filtru "sport" de benzina. |
frate,zici ca i-ai pus cutie ,axa cu came modificata dar cu carburatorul ala ce faci? pt 100 de cai cred ca iti trebuia cel putin unul dublucorp
|
mi-e mi-ar fi rusine sa ies cu masina aia pe strada,sincer.nu te supara .nici eu nu am vreun ferrari dar nici asa ca a ta.e prea plina de toate zorzoanele.mai lipseste abtipildul cu NIKE pe luneta si maneaua la maxim
|
O fi 100 de cai dar pare ca intre timp au mai murit vreo cativa.
|
100 de cai...suna aiurea
|
masina nu este modificata de mine la axa, cutie etc....asa este ea din fabrica...cine a avut-o si-a batut joc de ea....a schimbat foarte multe de pe ea...ex. carburatoru'
|
6 Attachment(s)
....niste poze mai recente:)
|
da frate dar 100 cp .. ce draq . si abtipildu ala cu 2fast2furios .e baza :)))):))).. sincer ce e de masina asta e toba ... care pare cat de cat misto ....;):)))=))
|
Quote:
|
ce diametru are toba aia la imbinarea cu evacuarea?
|
| All times are GMT +2. The time now is 21:02. |
- Copyright 2026 4Tuning