![]() |
Re: Subaru WRX 225CP vs Renault 5 GT Turbo 115CP
Ce diferenta a fost pe 400 m daca se stie si se poate spune binenteles.
Sa inteleg ca 1-0 pe 4 curse inseamna 4-0 |
tocmai din fairplay nu dezvolt subiectul.
pentru ceilalti,lamuriri: a avut loc o cursa efectiv,restul e irelevant,deci nu vad unde nasc polemici...iar din 4 starturi,nu m-am bucurat decat de 2,bucurie care a fost de scurta durata intr-unul din cazuri,mea culpa. masinile au iesit suprapuse,din ce am inteles,renault-ul la roata din spate a subarului.oricum acesta este rezultatul final,nu vor mai avea loc curse intre cele 2 masini in cauza. cat despre wrx stock sau nu,va las pe voi sa apreciati...eu estimez puterea renaultului in configuratia actuala la 200cp. sa vina tovarasul BNZ sa explice care-i treaba cu WRX stock,ca el s-a dat cu ele pe vremea cand folosea T2.asta asa,de curiozitate...oricum rezultatul cursei nu-l schimba nimeni. |
aaa,si ma acuza cineva pe aici ca nu pomenesc setarile masinii si ma rezum la cei 115 cp stock...fairplay,ziceti,da?
MOTOR : 1396CC TURBINA : GT TUNING STAGE 7 HE5 LI COMPETITION TURBO ACTUATOR : GT TUNING T3 AJUSTABIL BOOST CONTROLER IN MASINA AXA: PIPER 270 GRADE,FARA PINION REGLABIL GARNITURA CHIULASA DE CUPRU AMBREIAJ SPORT SACHS+VALEO CARBURATOR : APROAPE SIMILAR CELUI DE GRUPA A INTERCOOLER DE LANCIA DELTA INTEGRALE EVACUARE BORLA 50MM |
Quote:
|
bine,ca sa nu mai apreciati voi,apreciez eu: probabil undeva in jur de 270 de cai pe subaru ( atat am aflat eu ca ar avea, doar in lumea asta ma invart, o fi realitate sau fictiune ,poate m-au mintit respectivii)...dar ce mai la deal la vale,se poate vedea live la vreo etapa viitoare legala,asta daca va mai exista vreuna...sunteti liberi sa il provocati,nu-l subestimati insa...
mai sunt vreo cativa baieti pe aici cu golfuri 5 gti chipuite care fug rau rau,pe care subaru le-a batut cu distante de tiruri,poate vor lua si ei cuvantul... |
bravo dragos, uite un gtt care se tine batos in ciuda motorului "stock".
ai demonstrat ca se poate face performanta si cu 1.4 ;) |
Quote:
|
A fost o cursa frumoasa(1), multa bafta celor 2 concurenti in continuare!
Nu stiu cat de relevant este cursa subi vs gti, atat timp cat gti e o masina cu tractiune fata si de generatie noua care are 178 de cai reali,dar un lucru e cert wrx din topic cu siguranta nu are 225 de cai(este parerea mea personala) |
Extrem de interesant ar fi sa putem vedea o secventza video cu evenimentul...sa aruncam o privire in yotube:D?...sau inca nu-i gata?!:)...hai ,nu fiti egoisti ...:)
|
Quote:
la fel cum sunt diferite configuratii 1.4 la fel sunt si cele 1.7... daca vrei cu neaparat sa bati un 1.7t, iti stau la dispozitie cat este stock pe bune :) |
Quote:
|
...oricum..vreau sa va zic ca daca cineva crede ca are un 5 gtt rapid tre sa o demonstreze in compania lui Dragos si masinutza lui.Nu cred ca-i face cineva fatza.Masina trage tare in fiecare treapta 1,2,3,4.
..am vaz 5gtt alb la Buzau.Asteptan legale sa vedem care 5 gtt-i mai tare-n turbina. :?: |
nu vreau polemici, se va devea pe asfalt ce si cum :)
raman gtt-uri indiferent a cui sunt si ce motorizari au ;) |
Quote:
Eu admiram masina baiatului..si in special pe el..ca a ramas fidel solutiei de baza...adik 1.4 Se poate zice ca si eu am urmat un trend....dar nu atat de accentuat si de radical. Orice parere care nu e la fel cu a voastra e catalogata rautacioasa..... |
E pacat ca dupa saptamani de munca ale unui om pentru a provoca special o anumita masina cu mult peste nasul lui daca stai sa vezi de la ce putere pleaca r5-ul i se refuza dreptul de a arata ce a realizat ... rezultatul spune tot ( 4 starturi , 1-0 ) !!!
|
| All times are GMT +2. The time now is 18:02. |
- Copyright 2026 4Tuning