![]() |
Re: O noua dacie !
5 Attachment(s)
Am inceput sa bajbai pe la interior niste chestii , este prima data cand umblu cu folie deasta imitatie de carbon deci nu dati cu pietre , vreau sa fac mare parte din piesele bordului cu acest tip de autocolant , asa ca astept pareri ?
|
Nu stiu care e parerea altora,dar dupa mine nu mai este la moda imitatia de carbon.
Gaseste altceva.Nu imi place deloc! E doar o parere. |
Quote:
|
eu zic ca arata misto imitatia de carbon
|
Quote:
cat a costat folia pt geamuri? o rola sau pachet, cum dau aia, ajunge pt toate geamurile? |
Quote:
|
4 Attachment(s)
Am mai facut cateva piese si rezultatul este multumitor ! Arata mult mai bine decat original si abia astept sa le vad pe masina !
|
3 Attachment(s)
Si gata am montat piesele la loc , acum sa vedem ce mai demontam :D rezultatul il vedeti si voi , bafta tuturor !
|
5 Attachment(s)
Si o consola facuta de la zero , mai am sa o prind bine pe pozitie si mici detalii :
1. scurtarea manetei 2. schimbare nuca 3.schimbare husa la maneta 4. finisate putin marginile consolei Si o curatenie ca e jale mare ! |
tare tigara electronica...:))..carbon style
|
Quote:
|
Din cauza ta,m-am apucat si eu sa imi fac o consola!!:lol:
Consola imi place foarte mult cum a iesit.Bravo! |
3 Attachment(s)
Am montat la loc cam tot , am imobilizat consola calumea am facut si putin curat , de maine incep sa mai lucrez la unele detalii si sunt in cautarea unui volan ! :D
|
3 Attachment(s)
Rezolvate o parte din detalii , astept pareri ? Am schimbat volanul , am pus o husa noua la maneta schimbatorului , o noua nuca etc.
Maine cu putin noroc urmeaza jantele care sper sa fie o surpriza placuta. Multa bafta tuturor ! |
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 14:48. |
- Copyright 2026 4Tuning