Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Dacia (https://forum.4tuning.ro/109-masina-mea-dacia.html)
-   -   Dacia Snow White (https://forum.4tuning.ro/109-masina-mea-dacia/346761-dacia-snow-white.html)

tuner-man 15-01-13 18:01

Re: O noua dacie !

5 Attachment(s)
Am inceput sa bajbai pe la interior niste chestii , este prima data cand umblu cu folie deasta imitatie de carbon deci nu dati cu pietre , vreau sa fac mare parte din piesele bordului cu acest tip de autocolant , asa ca astept pareri ?

R.Equinox 15-01-13 19:55

Nu stiu care e parerea altora,dar dupa mine nu mai este la moda imitatia de carbon.
Gaseste altceva.Nu imi place deloc!

E doar o parere.

tuner-man 15-01-13 20:04

Quote:

Originally Posted by R.Equinox (Post 5320582)
Nu stiu care e parerea altora,dar dupa mine nu mai este la moda imitatia de carbon.
Gaseste altceva.Nu imi place deloc!

E doar o parere.

Nu te contrazic , s-ar putea chiar sa ai dreptate , dar cu mana pe inima iti spun ca imi doresc asa ceva de foarte mult timp si niciodata nu o sa imi pun pe masina ceva la moda ci strict ceea ce imi place mie. Oricum mersi frumos de parere o seara faina ! :D

valyspeedy 16-01-13 15:27

eu zic ca arata misto imitatia de carbon

bv58bar 17-01-13 21:13

Quote:

Originally Posted by tuner-man (Post 5320362)
folie deasta imitatie de carbon

Kitsch:!:

cat a costat folia pt geamuri?
o rola sau pachet, cum dau aia, ajunge pt toate geamurile?

tuner-man 17-01-13 22:35

Quote:

Originally Posted by bv58bar (Post 5323393)
Kitsch:!:

cat a costat folia pt geamuri?
o rola sau pachet, cum dau aia, ajunge pt toate geamurile?

O rola intr-o cutie , a costat 16 lei era cea mai scumpa din magazin :D si da ajunge pentru toata masina chiar ramane putin! In legatura cu folia de carbon mie personal chiar imi place si tactul este misto mi-am imbracat si telefoanele , singurul regret este ca nu am ocazia sa pun mana pe niste fibra de carbon reala ! :sad: pentru folie daca vrei ceva sa arate decent iti trebuie neaparat un feon profesional sau suflanta cu aer cald fiecare o numeste cum vrea ! Este ieftin unul si are multe intrebuintari utile intr-o gospodarie !

tuner-man 18-01-13 18:07

4 Attachment(s)
Am mai facut cateva piese si rezultatul este multumitor ! Arata mult mai bine decat original si abia astept sa le vad pe masina !

tuner-man 19-01-13 15:42

3 Attachment(s)
Si gata am montat piesele la loc , acum sa vedem ce mai demontam :D rezultatul il vedeti si voi , bafta tuturor !

tuner-man 22-01-13 17:01

5 Attachment(s)
Si o consola facuta de la zero , mai am sa o prind bine pe pozitie si mici detalii :
1. scurtarea manetei
2. schimbare nuca
3.schimbare husa la maneta
4. finisate putin marginile consolei

Si o curatenie ca e jale mare !

bigathebest 22-01-13 19:11

tare tigara electronica...:))..carbon style

tuner-man 22-01-13 19:16

Quote:

Originally Posted by bigathebest (Post 5329731)
tare tigara electronica...:))..carbon style

De cand mi-am cumparat folie , mereu ma gandesc pe ce sa mai pun , mi-am pus si pe laptop si pe la masina si tigara :D ma gandeam si la usa de la casa :hahano::yes: (treaba cu usa e doar o gluma)

R.Equinox 22-01-13 21:01

Din cauza ta,m-am apucat si eu sa imi fac o consola!!:lol:

Consola imi place foarte mult cum a iesit.Bravo!

tuner-man 23-01-13 20:24

3 Attachment(s)
Am montat la loc cam tot , am imobilizat consola calumea am facut si putin curat , de maine incep sa mai lucrez la unele detalii si sunt in cautarea unui volan ! :D

tuner-man 03-02-13 15:35

3 Attachment(s)
Rezolvate o parte din detalii , astept pareri ? Am schimbat volanul , am pus o husa noua la maneta schimbatorului , o noua nuca etc.
Maine cu putin noroc urmeaza jantele care sper sa fie o surpriza placuta.

Multa bafta tuturor !

Marian06tzw 03-02-13 20:11

Quote:

Originally Posted by tuner-man (Post 5346764)
Rezolvate o parte din detalii , astept pareri ? Am schimbat volanul , am pus o husa noua la maneta schimbatorului , o noua nuca etc.
Maine cu putin noroc urmeaza jantele care sper sa fie o surpriza placuta.

Multa bafta tuturor !

Incearca sa muti comutatorul ala de la GPL sus in primul rand de butoane ,mai ales ca sunt false , si e si mai comod decat acolo jos.

All times are GMT +2. The time now is 14:48.

- Copyright 2026 4Tuning