![]() |
Re: Gumpert Apollo Sport
mei da voi ce conduceti toti masini de 1000hp si 1 mil de eu de ii nasoala masina asta?
WooW |
kiar nu inteleg cum majoritatea firmelor de mici dimensiuni spulbera concurenta cu modele de genu asta...bv lor...
interesant e k motorul e acelasi de pe audi rs4...:D...cu nishte modificari, ce-i drept, ajunge sa dezvolte dublul puterii celui original... au de invatat nemtii de aici... |
..Da ce-a spulberat concurenta!!,s-au vandut ca painea calda!!:))
|
Quote:
|
Quote:
|
Eu n-am spus ca vai ce varza e masina,spun doar ca masina asta are sanse f.f.f.slabe sa aiba succes din toate punctele de vedere,n-are renume,n-are design,nu are o garantie a calitatii,nu e sustinuta de o firma puternica,etc. si multe multe alte lucruri care conteaza la o masina supersport,ca asta am mai zis,sunt zeci care au ramas doar proiecte.Dc. intradevar spargea vreo norma,sigur cumpara cineva proiectul,o firma puternica ca s-o produca in serie.Voi va uitati doar la performante si atat,cum credeti voi ca o masina ca asta facuta de 5-6 pasionati intr-un garaj(si bravo lor) o sa bata vreodata o masina construita de o firma puternica ce dispune de 5 etaje de ingineri experti in ale automobilelor cu aparatura de ultima generatie si fonduri uriase!?
|
Quote:
|
super tare masina asta dar si pretu ...
|
Nu prea IMI PLACE DESIGNU DAR MOTORU MERITA TOTI BANII 800 CP
|
Firmele mici reusesc sa faca masini bune, cu performante comparabile cu marci de prestigiu pt ca la ei nu dai bani pe nume ! Ex : la Ferrari, >15-30 % din valoarea masinii este reprezentata de firma. Nu inteleg de ce tot va agitati cu 300.000 de euro. Pt ce performante are, nu e scumpa deloc (relativ la alte hiper-masini). Cat despre viteza maxima, aceasta nu este direct proportionala cu puterea. Exista masini de raliu cu 1000 de cai care nu depasesc 180 km/h :). Stiu ca este vba si de diferenta de coeficient aerodinamic, greutate, grip, suprafata masinii care ia contact cu aerul la inaintare, daca treptele de viteza sunt scurte sau lungi..etc...era doar un exemplu.
LATER EDIT : mai conteaza ffffff mult la viteza maxima si PNEURILE ! astea le dau batai de cap producatorilor de automobile/anvelope. |
Cam Neinspirata Masinuta Si De Banii Astea Poate Sa-ti Dea Trei
|
| All times are GMT +2. The time now is 06:03. |
- Copyright 2026 4Tuning