![]() |
Re: Strangem randurile sa-l sustinem pe Nadir la X Factor!
Quote:
Daca ar fi anti-talent Nadir Tamuz nu ar fi ajuns pana acolo asa ca 60 secunde din pretiosul vostru timp e mai mult decat suficient. :D |
Quote:
|
Quote:
|
comunitatea ''''''' ce treaba are 4tuning cu xfactor ... totul devine comercial nu mai ramane nimic original, daca avea vreo proba la un concurs auto, ba zic, da asa ... voi care sunteti niste mega moderatori chiar nu vedeti ce scrie ,,publicul''? va doare undeva ca vrem postari legate de lumea auto si nu caterinca de 2 lei, nu pentru asta intru pe site si pe forum, exact ce se intampla in tara , noi tipam ca nu mai vrem cu presedintele, el face tot ce vrea el ... :rolleyes2
|
Down exista buton ??????????????? ca altceva nu merita , jurati de doi bani , concurenti de doi bani ....emisiune de doi bani :P
|
Quote:
|
@sharkylete: tu ai o problema :|. Nu stiu de unde ti-a venit ideea ca ti-as fi raspuns tie, am dat quote la postul altcuiva. In fine .. nu inteleg de ce esti impotriva ideii de a-l promova pe Nadir sau oricare alt concurent din concursul asta. Si nici nu vreau sa inteleg. Poate trebuia sa te gandesti tu mai bine ca unii oameni de pe forum nu se uita la emisiune, iar daca vad thread-ul, se vor uita si il vor vota pe Nadir daca vor, nu pentru ca ar fi obligati. Dar cred ca e prea complicat pentru tine. Iar idioti sunt oamenii care nu se uita la emisiune, n-au ureche muzicala sau habar despre ce inseamna munca in domeniul asta, isi dau cu parerea aiurea despre concurenti, juriu si mai si jignesc fara motiv :lol:
@skype09: legatura o vei gasi in primul post, daca il citesti :P. |
Quote:
|
Quote:
Quote:
Nu suntem pe aceeasi lungime de unda... :( |
Quote:
La noi totul e regizat si toti juratii au primit o caruta de bani sa joace teatru inclusiv Cheloo. Daca era sa fie totul original nu aparea Cheloo la tv asa de comercial, isi vedea de ale lui dar in cazul de fata e platit cu mii sau zeci de mii de euro sa joace un rol de papusa asa ca nu mai traiti cu senzatia ca juratii iau decizii de capul lor. Sunt alesi 3 vedete ca sa prosteasca multimea..:lol: |
Multi de aici sunteti penibili, nu stiu ce cautati pe acest forum, in aceasta comunitate.
Nu cred ca vedeti zilnic astfel de mesaje si o rugaminte din partea cuiva de ajutor. Apare un mesaj pe an, gata, generalizati in mod penibil. Oricine ar avea nevoie de ajutor si 4Tuning ar putea contribui cu ceva, va primi ajutor din partea noastra. E chiar greu si dincolo de inteligenta unora sa zica: domne, mie imi place mai mult cum canta Vasilica, asa ca nu voi vota cu Nadir. Mereu e mai usor sa jigniti aiurea. Nu e frumos. |
Quote:
|
Thumbs up @Hondarul ;)
Cum spuneam, Nadir trece mai departe. Cum spuneam ( din nou :) ), 2B au fost eliminati si Station4 sunt pe cale sa fie. Cheloo are votul decisiv si a promis de data trecuta, plus ca au dat-o in bara grav :) Multumim celor care au votat! |
Nu inteleg ce legatura are Nadir teroristu asta cu 4tuning..... :|
|
Nu inteleg ce legatura ai tu cu pamantul asta. Terorista e maica-ta pentru ca ti-a dat nastere. Invatati sa va comportati taranilor, de aia rade toata lumea de noi! Pacat ca jegul de pe interior si prostia nu se pot sterge din tara asta, altfel am fi fost si noi mai normali..
|
All times are GMT +2. The time now is 03:35. |
- Copyright 2025 4Tuning