![]() |
Toti ati pus poze cu masini car mai de care mai periculoase ...
Ok ... Masina vietii tale ... dar kaskaval de intretzinere trebuie sa presupunem ca avem ? Daca ar fi asha , eu zic doar una singura : Nissan Skyline - 1300 Bhp - Yellow - Testat de Jeremy Clarkson si de vanzare cu 50.000 Lire Sterline - Bineinteles sa fie inmatriculat in Romania ... sau sa se poata inmatricula fara probleme. Atata tot . |
1 Attachment(s)
Italdesign 1997 Scighera Concept
|
hmmm civic type sau accord typer or CL65AMG :)
|
2 Attachment(s)
BMW M3 CSL si DUCATI 749 Dark
|
1 Attachment(s)
Subaru Impreza WRX STi (eventual WR1 :twisted: ) , si Golf4 GTI cu tot pachetul de tuning
|
1 Attachment(s)
MASINA VIETZII TALE ESTE AIA PE CARE O AI SU CEA PE CARE ITZI POTI PERMITE SA O AI!
masina la care visezi e altceva! parerea mea :mrhappy: |
madhina vietzii? :lol: :lol: :lol: niciuna :P pt ca nu am avut decat un oltcit pana acuma... shi nu pot sa ii zic mashina vietzii la aia... visez la un GTI sau GSi facut cum vreu yo :wink:
|
fara suparare nu mai exista inca un topic de genul asta?
|
dreq stie :lol: :lol: :lol:
|
atunci sa visam :D am mai multe masini la care visez dupa cum zice ray...la cea care am sanse sa visez cu adevarat este un porsche 993 turbo cu 650 cp :lol: care bate si un mclaren f1 iar cea mai frumoasa masina...pe care nam sa mio permit niciodata probabil numai daca castig la loto este ferarri f 50 :lol: cam multe vise nu?
|
Eu as vrea ceva japanesse ... rapid ... si cel mai 4x4 ... tunat :)
Dar nu Sti, pentru ca sunt prea multe in Romania :lol: |
Ceva frumos si rapid...si sa-l tun eu cum am chef si sa nu imi ia politia talonu. :)) De un golf IV R 32 de 650 de cai ce ziceti?nu visz numai l aia, dar totusi eu un vis mami realizabil decat altele...Sa visam in continuare!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :yikes:
|
NSX Type S-zero sau Type R :twisted: Preferabil si cu o \"mica\" supraalimentare acolo...Urmatoarele ar fi Evo FQ400 sau, de ce nu, un GTO nou-nout...
|
Da! NSX ... Super tare masina :) Si eu as vrea :D Dar atunci vreu si ceva pentru iarna. Ar merge si Subaru (Alb, cu jenti pe 19'' :) )
|
Yo maj multzumi cu un Golf 2...cu tractziune 4x4 [Country ceva...sa intre 4x4 in sarcina mare], VR6, BiTurbo...exterior dupa plac [neaaparat bosat]...muzzyk..toate cele ;)
|
| All times are GMT +2. The time now is 13:30. |
- Copyright 2026 4Tuning