![]() |
Re:
Quote:
Nu am de ce sa fiu modest. Eu cred ca am demonstrat in ultimi ani de competitii de ce sunt in stare si vreau sa nu mai aud aberatii, mai intai fapte. E bine sa te abti sa vorbesti cand nu ma cunosti si cand nu sti ce am facut sau nu pe pista. Cu Subaru nu am nici o infrangere iar legat de DZ1 si Supra aia obosita(am vazuto la bucuresti si ne vrajeste de 3 ani) nu are nici o sansa si speram ca voi cei de afara avand acces la mai multe sa aveti un standard mai ridicat, va astept cu masini adevarate. |
exista masini mai adevarate..decat subaru? daca supra si audi sunt masini vechi si obosite.... :lol:
|
Re:
Quote:
acum de ce te tot legi inca de Dz????el nici macar nu mai are cum sa raspunda la ce vb tu aici,si daca si-a modificat masina nu are cum sa aratae daca e obosita sau nu si asa mai departe deoarece are user-ul suspendat,dar tu tot continui acest atac \"infantil\",altfel nush cum s aii zic,asupra lui....prin asta sa stii ca nu dai dovada de experienta,ci mai repede de infantilitate,de barfa,nu de alta dar cam asta e ceea ce faci prin aceste atacuri....ma rog....si apropo,daca supra si rs4 sunt masini obosite inseamna ca subaru e vai si amar de el....si pe deasupra sa nu uitam un lucru destul de important:supra a fost este si va fi o masina de viteza ,in timp ce subaru e o rally car ,deci e o diferenta enorma ....dar probabil ca nu conteaza...cat despre modestie ....sa stii ca un om e mai repede apreciat daca este laudat de altii ,el sau masina lui,decat unul care se lauda el pe el si pe masina lui....deci hai sa fim mai realisti si sa lasam mort odata pt totdeauna discutiile astea..... |
lexus ai devenit mai nou avocatul lui sebastian?si tzi se pare asa usor sa ia o supra?vb de parca ai zice ceva cde o dacie....cred ca tzia suflat sebastian in gura si tzie.tu esti angajat sa-i faci reclama?nu a zis nimeni ca nu e meseriash sau ca subaru nu e masina buna,dar cand ajungi sa aberezi in asemenea hal incat sa spui ca potzi face cu subaru un mclaren sau un ferrari,si ca le asteapta in romania sa le dea fum....asta numai un om dus cu capul poate sa afirme sau un copil mic si nebun cu o mare imaginatzie bolnava....cat despre sebastian,felul in care te portzi cred ca spune totul:la valoarea si talentul tau trebuia sa devii un fel de guru al acestui site,pe cand tu te-ai transformat in inamicul public nr 1!ai demonstrat intradevar la curse ce potzi dar cu adversari (zic eu)mult mai slabi decat tine.si nu cred ca esti vreun schumaher(scuze daca nu am scris corect)ca sa pretinzi tu ca trebuie sa bata golful ala de 700 cai si cealalta bomba de masina ca sa se dea cu tine.de ce refuzi lupta?de eschivezi degeaba,sau poate doar de frica....tu stii mai bine.si alta treaba:daca faci toate astea ca sa fii in mijlocul atentziei,inceteaza caci incepi sa te faci de ras!!! :P
|
un standard mai ridicat?ce vrei sa spui cu asta?crezi ca pe afara umbla cainii cu covrigi in coada sau ce?sau daca nu avem totzi subaru sau bmw(cum ai tu)inseamna ca nu avem standarde ridicate?ce te faci daca data viitoare vin cu un ferrari intzara si te provoc?iar o dai in barci si te eschivezi?sau trebuie sa-i bat intai pe cei din arad,sibiu, timisoara si alte orase pana sa ajung la tine?daca ai un subaru inseamna ca tu esti la un alt nivel?a spus bine cine a spus ca umblii cu dulapul prin bucuresti,caci asta e subaru un dulap de plastic ieftin......si te rog sa-mi raspunzi la treaba cu standard ridicat...ce vrei ai vrut sa zici?
|
cred ca a stat suficient de mult compunerea pe forum....daca vede vre-un moderator sau admin sa stearga mesajul asta....
|
Deja m-am plictisit de certurile astea de 2 lei si sincer mi-e si scarba sa mai dau p-aici. Nu mai sterg nimic, certati-va unde doreste muschiuletzu vostru Montana, ca de vorba buna vad ca nu intelege nimeni. E inutil sa mai fac apel la un pic de comportament civilizat, daca nu l-ai capatat pana la o anumita varsta, ai pierdut trenul definitiv.
Asa ca certati-va in continuare fratilor, linistiti, ca nu va deranjeaza nimeni. Cer adminilor sa ma scoata de pe lista de moderatori definitiv. Am si o idee pt ei, desfiintarea totala a forumului. Se vede treaba ca nu suntem destul de civilizati sa purtam o conversatie linistita, argumentata si fara aberatii de tot felul pe un mediu on-line. |
Re:
Quote:
|
Re:
Quote:
In legatura cu penibilul scandal , eu propun deschiderea unui nou forum \"Supra vs. Subaru vs. Audi\" si sa aiba doar cei 3 access acolo. Omorati-va in ograda voastra propie si personala. |
Re:
Quote:
Si cand ma refer la marcile de care vorbesti tu mai sus iau in calcul si potentialul proprietarului. Poti sa-mi dai exemplu de o masina mai rapida la cursele din Romania decat Subaru. Ca sa dau un exemplu de o masina ce poate fi mai rapida pot alege cu usurinta un Porsche biturbo care se poate face destul de bine la cca. 800cp cu performante uluitoare, posibil ca asta sa fie un viitor proiect insa nu ma voi multumii cu 800cp. |
si io iau enesixu de la staici, pun pe el biturbo si 2 butelii mari de nos si te-am halit :chainsaw: :2gun: :pistoles: :flamed:
|
Re:
Quote:
Sa nu uitam ca acest topic nu l-am deschis eu si nu e vorba de masina mea aici. Cat despre Nitro de la Florin poti sa iei si masina nu-mi fac probleme. |
Re:
Quote:
1-NU SUNT AVOCATUL NIMANUI INSA DACA I-AM LUAT APARAREA IN ACEEA PRIVINTA MI S-A PARUT K ARE DREPTATE. 2-MASINA LUI VIRGIL AM VAZUT-O SI EU ASTA-VARA IN BUCURESTI , NU STIU CE ARE SUB CAPOTA INSA CAT AM VAZUT POT SPUNE CA ESTE OBOSITA..LA FEL CUM A ZIS SI SEBI 3-SEBASTIAN A FACUT UN LUCRU URAT CAND I-A IMPUS LUI VIRGIL SA SE DEA CU ALTII PENTRU A AJUNGE LA EL....CHESTIE CU CARE NU SUNT DE ACORD..DACA NU-I VA FI FRICA CA POATE PIERDE SE VA DA.CEL PUTIN ASA BANUIESC.. 4- DACA AI STII CAT DE CAT DE LA CURSE AI FI VAZUT CA SI-A FURAT-O SI EL CU CIELO..DE CATEVA ORI..DAR CU SUBARU NICIODATA.. 5- MAI USOR CU ACUZATIILE IMPOTRIVA ALTORA CA NU TE-A JIGNIT NIMENI, MAI ALES EU, ASA CA TE ROG SA-TI CONTROLEZI REACTIILE si ca tot ai zis ca n-o fi vre-un Schumi...Eu din cate stiu este campion national la karting...sa ne spune Sebi dk este sau nu.... NU MAI ATACA PE ALTII CARE SI-AU FACUT UN DRUM IN VIATA..DK NU AI REUSIT NICI MACAR SA-TI CASTIGI PUTIN RESPECT |
LEGAL RACING
Vad ca aici e ceva care ma vizeaza in mod direct fapt pentru care-mi voi permite sa intervin. 1. Nu am avocati si cred ca nici nu e cazul sa am putand sa ma descurc foarte bine in orice situatie, insa multumesc celor ce sunt atenti la mine si m-au inteles macar in parte. 2. Legat de acel om cu acea masina, exista insa nu a confirmat cu nimic, are si modificari eu am vazut cate ceva insa masina nu m-a convins, da are potential insa de la a vorbi pana la a face e drum lung iar acel om il bate mai mult cu gura de vreo 3 ani incoace.Aici e dovada : http://www.autostop.home.ro/auto/toyota.htm 3. Nu consider ca am facut un lucru urat, dar e ca si cum m-as da cu Seatul galben, trage ceva insa sunt din filme diferite. Nu ma pot da aiurea cu toti care au pretentii mai trebuie sa si confirme, iar in definitiv eu ii pot face reclama chiar daca-l bat ,dar daca o fura de la masini mult mai jos cotate sa fie sanatos. Nu sunt genul care sa refuze aiurea o lupta insa pe banii mei si munca mea ma dau cu cine si cand vreau.Daca cineva se simte jignit e problema lui si are tot timpul, atat cat e civilizat, sa demonstreze contrariul pe pista. Daca-mi aduceti masini f tari cum ar fi un Sl55amg, sl65amg, Porsche turbo, McLaren F1, masini cu adevarat tari nu voi refuza o lupta, nu sunt las si s-a vazut ca m-am dat cu masini mult mai tari cand aveam Cielo. Nu imi este, nu mi-a fost si nici nu-mi va fi frica niciodata sa ma dau cu nimeni. 4. Lupta cu Subaru ramane deschis oricand pot gresi si eu.Pot pierde o lupta dar nu un razboi. 5. Nu cred ca e cinva in masura sa-mi masuare si cuantifice calitatile mele de sofer-pilot, nu am fost campion la karting deoarece trebuia sa invat dar participam la diferite concursuri unde aveam norocul cate o data sa-i bat si pe campioni. Am condus mult, am inceput pe dos, prima data am invatat sa plec tare apoi incet, la inceput am condus mai mult masini de curse apoi de strada, experienta cateva cursuri si cam atat. Faptul ca ma comparati cu Sumi ar trebui sa ma bucure insa pot spune ca am orgoliul si personalitatea mea cerandu-va respectul de a nu ma mai compara cu nimeni. Va multumesc! |
sebastian nam nimica cu tine mam convins de foarte mult timp de tine....dar tu sti ce vorbesti??ßcum poti sa compari subaru cu sl 55 amg sau 65 amg!!!! nu mai zic de mclaren f1!! tu nu cred ca iti dai seam ce vorbesti!! sunt sigur ca teai dat cu sl 55 amg cu mosi care poate statea doar la semafor..un sl55 amg face 200 sub 14 secunde sa numi spui ca subaru scoate timp mai bun..ca maine imi cumpar 2 subaru :D
|
| All times are GMT +2. The time now is 21:58. |
- Copyright 2026 4Tuning