![]() |
Re: Ultimul kitch veritabil
da am mai vazuto si io ..e de ceva timp prin bucuresti ;)....
dar omu mai vede ceva in spate :))) |
Da el nu poate sa si-o dea jos sau chiar ii place cum arata se mandreste k are tuning pe masina. Apropo si jantele sunt mortale esapament dublu ce sa mai tuning adevarat :lol: :lol: :lol: :lol:
|
Am vazut masina asta de 1 an si ceva prin Bucuresti. Aiurea rau...poate vrea vreo nava spatiala, avion... propietaru'.
|
are radiatorul in porbagaj pt o mai buna echilibrare a masini .. :)) sau poate e nova aiai editie limitata cu motorul pe spate :D
|
radiator, motor de la stergatoare,avion,racheta,aerodinamica....:))))mai sunt multe variante?!:)))))))))))
acum serios- cine il vede pe respectivu prin oras sa il intrebe la ce il ajuta chestia aia sa ne lamurim si noi:))))))))))))))))))))))) |
poate care omu gaini in portbagaj si tre sa le aeriseasca:P
|
Dar pare din fibra nu ?,...Ce meserias a fct asa ceva ...ma intreb a cui a fost ideea ..posesorului sau mecanicului(tinichigiului)
|
poi la cate ciudatenii vezi pe strazi... o dacie cu look de ferrari enzo si sond de volga nu ne mai mira... mi-e atat de comuna incat imi vine sa-l citez pe criss cars:"mare ti-e gradina doamne si multi vor sa-ti sara gardul cand poarta e deschisa". ma mai enerveaza cand vad in special la taximetristi, dar si la mandrii soferi de dacii scris pe luneta:"tunning". horribleeeee
|
l-am vazut acum 2 zile pe la carrefour orhidea....m-am tinut dupa el sa studiez masina mai bine......,n-am apucat sa ajung sa vb cu el ca era umpic cam aglomerat
poate data viitoare |
5 Attachment(s)
uite si din craiova...
scuze de calitatea pozelor ... sunt facute cu telefonul |
astia isi bat joc de masini... oribile
|
:)))) asta cu dacia alba .. se crede vrun xibit :)))))ca a putut sa faca la masiana:))) cum o merge frate prin oras .:)))
|
Oooooo, foarte original ! Ii e frica omului sa nu se incalzeasca ce are in portbagaj :lol:. SUPER KITCH ! ...Deh, se mai intampla, nu i-a iesit reproducerea eleronului Gemballa ( trebuie sa se duca cineva sa-i spuna ca are aerisiri laterale si e montat pe Porsche cel de la Gemballa).
|
sau poate vrun geniu vrun om cu carte la cap a studiat aerdinamica masinii si a ajuns la concluzia ca trebuie pusa cocoasa aia. cine stie o fi vrun rezervor de combustibil (cum e la camile pt apa si alte substante hranitoare pt ea) paotecine stie vrea sa primeasca vrun premiu de la dacia cum e si ala care a facut marea invetie la dacia berlina cadn a prelungit capota de la portbagaj pentru o aerodinamica mai buna cica
|
de ce aveti mey voi cu omu poate duce animale la targ si cum le duce in porbagaj tebuie sa respire si ele cumva e chiar o idee utila pt mersoanele care vand animale :)
|
| All times are GMT +2. The time now is 14:50. |
- Copyright 2026 4Tuning