![]() |
Re: vw vento
2 Attachment(s)
Quote:
Si azi am mai lucrat cate ceva, maine sper sa termin partea dreapta a masinii! Avansez un pic mai incet cu tinichigeria pentru ca intre timp invat si sa sudez, pe unde nu se vede normal :P unde se vede inca nu am curaj sa ma apuc, mai bine las pe cine se pricepe :) |
Buna lucrare ce faci acolo, sa ai noroc sa iasa brici. Salut.
|
2 Attachment(s)
Sper sa iasa bine din prima :)
Azi am terminat partea dreapta in proportie de 95% maine imi ajunge si usa dreapta fata de care am avut nevoie. Din pacate maine plec din oras pana vineri asa ca numai luni ma ocup de partea stanga a masinii care se afla intr o stare mult mai buna decat partea dreapta. |
1 Attachment(s)
Ieri am terminat partea dreapta! Si am inceput lucrul la partea stanga care nu sta atat de rau cu rugina (schimbat pragul si vreo 2 pete reparate).
Plus am cumparat usa de care am avut nevoie plus bandouri vopsibile. P.s maine pun mai multe poze |
Spor la treabă! Am trecut prin asta acum 6ani si stiu ce înseamnă.
|
2 Attachment(s)
Quote:
Azi am terminat pragul pe partea stanga! Maine urmeaza taiatul plafonului si montarea panoramei. |
hai ca iese de VIS.......faci o treaba de nota 10+
|
pune poze cu panorama :))) foarte tare ! bafta
|
Nu am reusit sa montam panorama. Dupa un incident mai neplacut cu flexul a trebuit sa vizitez spitalul ;))
Luni ne vom ocupa de panorama, in rest ce era de sudat si reparat am rezolvat, saptamana viitoare cred ca ma voi ocupa de chituit si slefuit. Intre timp m am hotarat ca as vrea ca masina sa fie gata pana 1 mai deci mai am 39 de zile sa termin masina :D |
Quote:
|
Spor la treaba,e treaba serioasa ce faci tu acolo.Sa speram ca nu ai patit nimic grav din incidentul cu flexu.
|
Nasol cu flexul, mie sincer mi-e frica sa lucrez cu el! sper ca esti bine si sper sa revii de luni cu putere de munca pentru ca abia astept sa vad panoramicul montat!
|
:shock: super taree!! si eu vreau sa ajung la worthersee ... spor la munca!
ce culoare o faci? |
Am curatat ceva cu flexul si mi a intrat ceva in ochii mei desi purtam ochelari de protectie, asta e din fericire nu era nimic grav.
Cand am inceput anul trecut proiectul am vrut sa ajung la w-see dar nu cred ca o sa reusesc pentru ca chiar daca am sa termin masina nu cred ca o sa am bugetul necesar pentru drum. Mai bine fac masina incet sa iasa o treaba buna, w-see va fii si la anul :) Inca nu stiu ce culoare va fii si nici ce jante o sa am, vom vedea pe parcurs. Multumesc pentru toata lumea care ma incurajeaza! Ma simt bine cand intru in topicul meu si citesc numai comenturi pozitive. ;) |
Pai fiecare culege ce seamănă :lol:
|
| All times are GMT +2. The time now is 06:17. |
- Copyright 2026 4Tuning