Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Volkswagen (https://forum.4tuning.ro/120-masina-mea-volkswagen.html)
-   -   vw vento (https://forum.4tuning.ro/120-masina-mea-volkswagen/344799-vw-vento.html)

redcross_ro 11-03-13 18:42

Re: vw vento

2 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by gekvr6 (Post 5392587)
Pfff ce treaba serioasa , felicitari pentru curajul care il ai in special modificarea cu panorama , foarte tare.
O sa urmaresc cu interes topicul , merita maxim.
Bafta , succes si spor la treaba.

Multumesc frumos pentru incurajari!

Si azi am mai lucrat cate ceva, maine sper sa termin partea dreapta a masinii!
Avansez un pic mai incet cu tinichigeria pentru ca intre timp invat si sa sudez, pe unde nu se vede normal :P unde se vede inca nu am curaj sa ma apuc, mai bine las pe cine se pricepe :)

Mirel1919 11-03-13 20:09

Buna lucrare ce faci acolo, sa ai noroc sa iasa brici. Salut.

redcross_ro 12-03-13 17:07

2 Attachment(s)
Sper sa iasa bine din prima :)
Azi am terminat partea dreapta in proportie de 95% maine imi ajunge si usa dreapta fata de care am avut nevoie.
Din pacate maine plec din oras pana vineri asa ca numai luni ma ocup de partea stanga a masinii care se afla intr o stare mult mai buna decat partea dreapta.

redcross_ro 19-03-13 18:51

1 Attachment(s)
Ieri am terminat partea dreapta! Si am inceput lucrul la partea stanga care nu sta atat de rau cu rugina (schimbat pragul si vreo 2 pete reparate).
Plus am cumparat usa de care am avut nevoie plus bandouri vopsibile.
P.s maine pun mai multe poze

paul_ral 19-03-13 20:09

Spor la treabă! Am trecut prin asta acum 6ani si stiu ce înseamnă.

redcross_ro 20-03-13 17:02

2 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by paul_ral (Post 5406511)
Spor la treabă! Am trecut prin asta acum 6ani si stiu ce înseamnă.

Multumesc!

Azi am terminat pragul pe partea stanga! Maine urmeaza taiatul plafonului si montarea panoramei.

astra sedan 20-03-13 18:43

hai ca iese de VIS.......faci o treaba de nota 10+

sipunebunu 22-03-13 00:50

pune poze cu panorama :))) foarte tare ! bafta

redcross_ro 22-03-13 11:12

Nu am reusit sa montam panorama. Dupa un incident mai neplacut cu flexul a trebuit sa vizitez spitalul ;))
Luni ne vom ocupa de panorama, in rest ce era de sudat si reparat am rezolvat, saptamana viitoare cred ca ma voi ocupa de chituit si slefuit.
Intre timp m am hotarat ca as vrea ca masina sa fie gata pana 1 mai deci mai am 39 de zile sa termin masina :D

ldnyitudor 22-03-13 14:45

Quote:

Originally Posted by redcross_ro (Post 5409943)
Nu am reusit sa montam panorama. Dupa un incident mai neplacut cu flexul a trebuit sa vizitez spitalul ;))
Luni ne vom ocupa de panorama, in rest ce era de sudat si reparat am rezolvat, saptamana viitoare cred ca ma voi ocupa de chituit si slefuit.
Intre timp m am hotarat ca as vrea ca masina sa fie gata pana 1 mai deci mai am 39 de zile sa termin masina :D

deadline 39 de zile ... baga mare :)) speram ca nu ai patit nimic grav cu flexul :D

valitataye 22-03-13 18:48

Spor la treaba,e treaba serioasa ce faci tu acolo.Sa speram ca nu ai patit nimic grav din incidentul cu flexu.

geo_gee2005_xxx 22-03-13 19:07

Nasol cu flexul, mie sincer mi-e frica sa lucrez cu el! sper ca esti bine si sper sa revii de luni cu putere de munca pentru ca abia astept sa vad panoramicul montat!

bbbogdannn 22-03-13 19:29

:shock: super taree!! si eu vreau sa ajung la worthersee ... spor la munca!

ce culoare o faci?

redcross_ro 22-03-13 19:38

Am curatat ceva cu flexul si mi a intrat ceva in ochii mei desi purtam ochelari de protectie, asta e din fericire nu era nimic grav.
Cand am inceput anul trecut proiectul am vrut sa ajung la w-see dar nu cred ca o sa reusesc pentru ca chiar daca am sa termin masina nu cred ca o sa am bugetul necesar pentru drum.
Mai bine fac masina incet sa iasa o treaba buna, w-see va fii si la anul :)
Inca nu stiu ce culoare va fii si nici ce jante o sa am, vom vedea pe parcurs.

Multumesc pentru toata lumea care ma incurajeaza! Ma simt bine cand intru in topicul meu si citesc numai comenturi pozitive. ;)

bbbogdannn 22-03-13 22:03

Pai fiecare culege ce seamănă :lol:

All times are GMT +2. The time now is 06:17.

- Copyright 2026 4Tuning