![]() |
Re: dj66mis
Ii spun unui prieten de faza asta (dacie care prinde 240).. iar raspunsul lui este scurt si comvingator...
SE POATE.... se poate si mai mult.. in cadere libere...=)))) |
Mai nu mai radetzi de baiatu` cu dacia lui, cine mai are izolier asa frumos pe masina;-), recunosc si eu am:-) dar in casa la fire:-)), Vretzi sa va arat motoru meu de pe logan!? e motor de 1000000000000000000000 de CP, si prinde 100 d km\h in -2 secunde, deci retineti cu - in fata:-) deci se poate ca dacia sa aiba un M3 sudat in saptele masinii, si sa zica ca e o masina 2 in 1:-))
oricum tu cu motoru` tqau faci tumbe la 200km\h, ca la garda la sol joasa ai.... nu incape nici un pachet de tigari sub masina ta:-), bafta la minciuni;-) |
neai zapacit cu volanu ala de audi pe ea
|
ia pune ma poze cu bmw-ul tau asa de valoros de nu valoreaza masina mea nici cat exteriorul de la roata
ba ...... nu te insult sau injur aici k sa nu iau ban sau warn pe "spinarea " ta..k nici atat nu meriti vii pe forum si te dai mare cu dacia ta ce prinde 240 km/h ( IN CADERE NU SE PUNE) si cum iti da cineva un argument ca nu ai nici o tangenta cu adevarul ..ca sa nu zic ca minti fara rusine, tu sari rpd sa ne zici de "valoarea ta si a bmw-urlui tau" ne lasi? .. ne crezi atat de prosti? sau fraieri? te rog...spune-ne.. crezi k noi ne imaginam ca o persoana, aceeasi persoana care a lipit banda aia izolatoare pe faruri la dacia aia si abtipildele alea pe ea , acea persoana considerand ca arata mai bine masina asa ( cum defapt arata NASPA), aceeasi persoana sa ii puna motor si cutie de bmw, si nu de orice bmw, ci de un m3 .. hai k ne-ai spart si de care m3 ? din ce an? alte modificari ?... lasa-ma sa ghicesc ..filtru sport, toba sport , urmeaza abitipilde cu racing , o butelie de nos cat cisterna de mare, si un turbo, nu? si nici nu pui poze, sa nu vada toata lumea ca minti nu.. de parca n-ar fi EVIDENT CA MINTI!!!!!!! |
A mai aparut un aiurit,mai mintea unu ca are tacsu o dacie din 97 si a pus motor de Mitsubishi 3000 GT pe ea ca a latito nu stiu cat....Ma daca tot vreti sa mintiti,mintiti si voi mai credibil,sau voi ce visati noaptea scrioeti ziua pe forum?Domle ar trebui sa ii puna pe astia care fac conturi pe 4tuning sa isi faca un test psihologic inainte.
|
De ce criticatzi bietul baiat ...poate prinde 240km/h dar aruncata de pe vreo stanca
|
DAR COMUTATORUL PT TRECEREA DE PE BENZINA PE GAZ...DE SUB AERISIRE IN STANGA CE ESTE CU EL ????
CUMVA AI GAZ PE m3 ??? PAI CU BANII CARE II DADEAI PE INSTALATIE PENTRU MOTORUL DE M3 ITI luai 4 jafuri ca ale tale! |
asteptam pozele cu motoru de bmw pe masina ta aa si sa nu uit un sfat scoate volanu de audi si baga unu de bmw poate o grila de m si un eleron de m ar scoate motoru mai in evidenta.
|
volanu,sigla de m si eleronul de bmw....ii mai dau 20 de cai.....si poate prinde 300 km/h
scuze de off....:lol: |
pfai de pola me cu de ii rabda pamantu
|
Quote:
|
Scotchurile alea care acopera rugina au efect de lifting...incearca si cu niste felii de castravete!
Comutatorul ala e pt instalatia de NOS.... ca dovada, si-a lipit semne de "depasiti prin stanga", respectiv "depasiti prin dreapta".... :lol: |
Penibil! loooooooouuuuuseeeerrrrrr
|
ma baieti stiti cat a muncit omul asta sa o aduca in halul asta, apreciati si voi munca lui!!!!!!!!!!
|
Quote:
da prazul unde-i ? |
| All times are GMT +2. The time now is 10:03. |
- Copyright 2026 4Tuning