![]() |
LEGAL RACING
Vom incerca ambele locatii. Va fi si la Tm si la Caransebes probabil. Noaptea in Tm e greu de tinut lumea care e foarte agresiva si noi venim sa facem curse nu pe jandarmul acolo asa ca nu vrem sa inchidem cursa inainte de a incepe. |
oricum mult success.....in organizare...si sper sa fie ceva cat de curand !
|
Re: NU V-AM UITAT / LEGAL RACING
Quote:
|
DE LA UN FAN LEGAL RACINGGGGGGGGGGGG
SEBI EU SANT CU TINE 169%!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! SI EU CRED CA ACESTE CURSELE LEGALE NE-A TINUT IN FRAU SI NU AM FACUT PROSTII. ZIC BINE NU??????????????
|
Re: DE LA UN FAN LEGAL RACINGGGGGGGGGGGG
Quote:
Multumim! |
LEGAL RACING
Muncim si se pare ca si cu spor.
Sunt multe etape in lucru pe locatii super-tari va fi greu de hotarat care e cea mai buna. |
Circula un zvon cum ca LR ar avea in plan organizarea unei etape de viteza in fata Casei Poporului weekend-ul viitor . E doar un zvon sau ... o veste buna ?
|
Re:
Quote:
Daca nu am anuntat este un zvon! E timp de multe etape inca vremea nu e deloc prietenoasa. |
O solutie pentru stapanirea publicului de la Tm cred eu ca ar fi anuntarea din scurt a evenimentului, adica 3-4 zile ca sa nu se raspandeasca vorba intre toti taranii care nu au treaba cu domeniul si vin acolo doar sa fie vazuti ( ma refer la public ). Evident asta ar insemna o scadere de incasari de la intrare dar sincer prefer sa dau 50000 si sa vad cursa k lumea decat sa stau langa un taran care urla langa mine ca un descreierat fara sa stie ce se petrece :roll:
|
|
CE VREMURI MISTO!
OAERE SE MAI POATE LAFEL? FRATILOR TINETI_VA DE CURSE NU DE ALTCEVA! |
bine zis....
sunt unii care ar trebui sa renunte la orgolii si sa puna umarul .... |
Re:
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 01:30. |
- Copyright 2026 4Tuning