![]() |
Asta e, eu mai am de invatat photoshop, tu mai ai de invatat gramatica! Inferior nu are grad de comparatie, nu poti sa zici ca este la o calitate mult mai inferioara, poti doar sa spui ca e la o calitate inferioara!
Trecand peste asta imi recunosc mare parte din greselile pe care le-ai enumerat, mai putin cele legate de a 2-a poza, cea cu usile deshise, unde daca citesti replyul meu la postul lui santos iti dai seama ca nu trebuie sa o iei in calcul, iar faza cu felinarele iti spun sincer ca nici nu mi-am dat seama ce sunt, si sincer vorbind la tine in poza numai a felinare nu arata (refacute). Am preferat sa le elimin, crezand (sincer iti spun) ca sunt nijte prostii care atarna pe portbagajul suspendat al masinii! Anyway, ti-am mai spus, eu nu tunez (deocamdata) masini pt magicmanu, eu tunez pt 4tuning, unde, daca nu ai fi enumerat u toate greselile, probabil ca marea majoritate a celor care posteaza aici nici nu le-ar fi observat, ar fi judecat perceptia generala a masinii, unde, iar sincer vorbind... cred ca ai fi castigat oricum! Stiu sa si pierd, si se pare ca ejti mai bun! Astept si parerile celorlalti membri ai forumului |
anyway , eu cred ca-mi bag... daca va certati.... ;) hai ... usor.. fara atacuri... ;) plz , pm , aman2 sunteti super buni si cu asta basta, pe bune...
|
Santos... ?!? Cine cu cine se cearta ?!?
|
Cartiile (ghicesc in carti, in cazul in care nu stiati, neeah , just kiddin) imi spun ca toata discutia asta.. (mai aprinsa) o sa evolueze intr-o mica cearta...
iar noi nu ne dorim chestia asta , nu ? |
Deci CASTIGATOR! Mersi Mersi! 8) Trebuie sa stie lumea ce greseli ai facut nu scapi tu asa usor de ochiul vigilent :lol:
|
Subscriu pt Dadi.. felicitari...nu am gasit gresala pana acum... si masina lui alex ii fainutza pacat de greselile enumerate!
|
Cand doi oameni au opinii contradictorii nu inseamna neaparat ca se cearta! Daca citesti cu atentie replyul meu poti vedea ca am fost fairplay si m-am declarat (poate prea devreme, pt ca nu apucasera cu totii sa posteze) invins! Daca mai departe vor exista unii care vor sa agite spiritele si vor posta ironic sau jignitor (cum a fact-o piry inainte sa se posteze pozele) at. nu e vina mea ca va degenera totul iar intr-o cearta, daca insa discutia va continua in limitele bunului simtz cartile tale nu prezic bine :P
|
ma bucur ca .. sunteti baieti destepti .. si nu a evoluat intr-o ....
so CASTIGATOR IN BATTLE-ul dintre XxdadixX si ALXutz este XxdadixX congratz a fost frumos ;) la cat m-ai multe provocari... de genu` ... TOPIC CLOSED P.S: Daca vreti sa-l mai las deschis ... desi nu vad care ar fi motivul ... anuntati-ma pe YM , evlsant0s4ss , peace |
La cererea respectabilului \"ALXutz\" topicul este redeschis... caci... poate... o mai fi vreunul care vrea neaaparat sa isi spuna parerea... asteptam :)
|
Era sa raman pe-afara.. noroc ca ai redeschis topicul...
Asa: ce sa spun? Felicitari la amandoi! Trebuie sa recunosc ca desi a lucrat si ALXutz destul XxxDADIxxX a reusit sa-l surclaseze. Apropo: calitate inferioara nu exista. Sau e calitate sau nu e. ALXutz: am vazut si eu care-i treaba cu magicmanu si DADI are dreptate: tre sa stii ceva. Acolo se uita lumea la TOATE detaliile. Dar e bine! Asa inveti! Vezi unde ai gresit si data viitoare faci mult mai bine. sa fii atent la bari, praguri si roti, sa fie din poze mai calitative, sa nu fie diferente vizibile. Parerea mea: lasa usile ce se deschi si interioare.. Concentreaza-te pe exterior si la detalii, la realism! Cand crezi ca ai facut o masina beton trimite-o la magicmanu sa vezi c zic baietii. Si pe mine m-au refuzat desi am vazut p site masini facute mai slab., dar asta e inceputul. Nu ma las pana nu intru! Si tu ar trebui sa faci la fel. XxxDADIxxX: respect man. Simplu si la subiect. Prea multe nu am de spus. A iesit bine. Din pacate nu am timp (sesiunea, bat-o vina) ca as face si eu o versiune. Asa, for fun! ..data viitoare.. Felicitari tuturor! Cred ca aici toata lumea a castigat, asa ca bagati mare! :D |
normal ca mai este unu care vrea sa isi exprime parerea ;) adica EU ... cum sa se poata asa ceva domle...
deci ma conceptu de tuning alui ALX poate ii mai bun .... da degeaba ai faina daca nu stii sa faci paine ... poza lui dadi ii 100% reala si selekta. el este clar castigator ;) ALEX io zic sa mai faci un topic \"concurs de gramatica intre ALX si DADI\" daca tot te ataci asa cu gramatica,poate acolo castigi... si fac un citat de pe YM \"xxdadixx : pai sa mearga pe forum la academia de stiintze literare\" daca o facea dadi alba era si mai bestiala .... tu alex ai imagini neclare plus faza cu neoanele negre :) io in locu tau nici n-as mai intra pe forumu asta. si ce vrei sa zici prin \"nu ai fi enumerat u toate greselile, probabil ca marea majoritate a celor care posteaza aici nici nu le-ar fi observat\" tu vrei sa zici ca oamenii astia is niste prosti si niste fraieri care nu au ochi si nu vad ASAI? las ca stiu eu . now beat it. |
bai piry io ma abtin de la comentarii inutile in general... da nu crezi ca esti cam pupin`curist? ca sa ma exprim mai clar
|
Nu,tu crezi?
|
fi rau piry... cel mai rau...!
|
Frumoase amandoua dar se vede diferenta :)
Felicitari DADI :bunch: :lol: |
| All times are GMT +2. The time now is 01:32. |
- Copyright 2026 4Tuning