![]() |
Re: E34 525tds touring
multumesc de aprecieri
am rezolvat cu electromotorul mai trebuie rezolvat un bec la faza scurta care nu vrea deloc sa se aprinda....sigurante bune,bec nou...plm...nu vrea are cineva idee de ce nu prea imi baga caldura asa cum ar trebui? sa fie din cauza cA vascul e sudat? sau filtrul de polen?..de la ce ar mai putea fi? |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
pana una alta caut un radiator de e34 518 pt un prieten.,..daca are cineva unul la pret bun sa dea un tel: 0733 370 313 |
DACA ACUL ESTE LA JUMATE ,SAR PUTEA SA FIE CALORIFERUL INFUNDAT ,SAU NU SA AERISIT INSTALATIA CA LUMEA SI MAI TREBUIE SOLUTIE ANTIGEL
AI VORBIT CU CATALIN ,DE LA URLATI-INOTESTI DE RADIATOR , ? POATE ARE EL |
ce-i mai place la zapada:lol::lol::lol:
ignorati comentariile de pe margine:lol::lol::lol: https://www.youtube.com/watch?v=Rspb0...ature=youtu.be |
Invidia !!!!!!!!!:D:D
pacat ca este cam mica zapada |
frumoasa masina, ai rezolvat cu caldura , schimba filtru de polen ca asa era si la mine cand am cumparat-o , stiam ca functioneaza ventilatorul pt ca se auzea dar aer in interior deloc.la cata mizerie am scos de acolo am dedus ca avea 10 ani si vreo 100000km
|
caldura baga..dar nu exagerat...nu am avut timp de ea. noroc cu incalzirea in scaune:lol:..o sa urmeze sa ma apuc de ea capitolul lumini...schimb ulei si filtre
|
am rezolvat si cu luminile si astazi a trecut si ITP-ul;)...fara nici o problema
|
este ceva ,ce nu poti rezolva la o masina ,?
|
1 Attachment(s)
toate se fac usor usor...cu rabdare...timp...si ceva banuti
ON:arrow: ce cuminte statea ea pe role:lol::lol: |
credeam ca vrei sa vezi cati ponei are la roata :lol:
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 11:21. |