Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Chevrolet tuning (https://forum.4tuning.ro/148-chevrolet-tuning.html)
-   -   Chevrolet Aveo (https://forum.4tuning.ro/148-chevrolet-tuning/34302-chevrolet-aveo.html)

vladoi 21-06-08 18:41

Re: Chevrolet Aveo

salut am si eu un aveo de prezentat.

vladoi 21-06-08 18:46

ma scuzati sunt la inceput si nus stiu cum sa postez imaginile cu masina ...scuze o sa revin imediat:))
mai trebuie sa intelegeti si ratoni k mine:))

vladoi 21-06-08 19:07

4 Attachment(s)
dativa cu parerea anvelopele sunt 215 45 17.

SV25MBN 22-06-08 02:19

Arata bine ea asa, doar ca garda la sol era oricum maricica, acum parca e Jeep. Jantele sunt frumoase. Nu te gandesti la o suspensie sport? (desi nu prea ai cum sa o cobori) Suspensia care o ai cum se comporta? Atingi cu rotile pasajele rotilor? La gropi sau alte denivelari cum se comporta? Cam cat de tare te zguduie? Consumul a crescut? Probleme la RAR? :) Te-am inundat cu intrebari, nu te supara pe mine ;)

vladoi 22-06-08 13:33

am cautat ceva suspensii sport nu prea am gasit mai nimic vroiam ceva reglabile pe inaltime si duritate da nam gasit momentan mai caut cat despre rigidizzarea masinii nui problem e la fel k inainte masina merge tot pe cauciucuri doar nu merg pe janta nu e mai rigida deloc in schimb singura problema imi atinge la rotile din spate cand sunt cu masina plina ma refer la 3 oameni in spate la R.A.R NAM PROBLEME AM UN PRIETEN CARE MA REZOLVAT daca nu se pot da jos si monta cele vechi merji linistit la R.AR IN DEMARAJ UN PIC MAI GREOI STABILITATE MULT MAI BUNA FRAN MAI EFICIENTA CONSUM NUI DIFERENTA MARE SA ZIC KAM JUMA DE LITRU.ALTCEVA NU MAI SA VA ZIC MAI ASTEPT INTREBARI.VA SALUT:)

SV25MBN 22-06-08 15:59

Quote:

Originally Posted by vladoi (Post 1605917)
...cat despre rigidizzarea masinii nui problem e la fel k inainte masina merge tot pe cauciucuri doar nu merg pe janta nu e mai rigida deloc...

In momentul in care iti pui jante mai mari, iti pui cauciucuri cu balon mai mic. Chiar daca nu "mergi pe janta", cum spui tu, partea de cauciuc care mai absoarbe din socuri este mai mica, si jantele chiar sunt mai aproape de sosea. In acest caz masina zguduie mai tare.

In alta ordine de idei, imi vine greu sa cred ca au crescut stabilitatea si timpii de franare.

vladoi 22-06-08 16:12

bai baiatule in alta ordine de idei vad ca esti pe post de critic la orice asa ca stai deoparte cu comentariile tale mai ales ca nu esti cunoscator in cauza puneti si tu jante pe 17 inch. si apoi dati cu parerea.

Gabi 22-06-08 16:17

vladoi: controlează-ţi cuvintele. Fără să jigneşti nu poţi să comunici ?

SV25MBN 22-06-08 16:18

In primul rand, ar fi frumos din partea ta sa pastrezi un limbaj decent si sa nu recurgi la injurii, pt ca nu vei demonstra nimic in felul asta. In al doilea rand, absolut tot ceea ce am zis eu este corect, pt ca am oarecare cunostinte despre tot ceea ce inseamna auto-moto. Nu sunt "soarec" daca te contrazic in momentul in care tu spui ceva eronat, doar te instiintez intr-un limbaj decent ca te inseli, si iti arat care e adevarul. Legat de condusul "la tara" cu cineva in dreapta, poate oricine a trecut prin asta, insa te asigur ca la mine au trecut mai multi ani decat ai tu ani de acasa de cand s-a intamplat asta. Si ca final, as vrea sa iti spun ca termenul care vroiai tu sa il folosesti este orientari, nu "orientatii". Sa iti stapanesti masina sanatos, si tine cont ca in viata nu doar tu ai dreptate, sunt si unii care stiu mai multe ca tine. Numai bine.

vladoi 22-06-08 16:18

mai intereseazate si tu la baietii care au jante pe 17inch. la veo si vezi ce parera au nuti da singur cu parerea nefiind in cauza.in piatra sunt vreo 3 si pana la tine cu atatea dezavantaje nu am auzit la nimeni tiam zis singura problema e atunci cand sunt 3 in spate imi atinge la gropi raoata de aripa.in rest nimic.

SV25MBN 22-06-08 16:21

Prietene, incearca sa intelegi ca ceea ce ti-am zis eu despre dimensiunile jantelor si, direct proportional, ale cauciucurilor, este valabil pentru ORICE masina, nu doar AVEO. Nu ma leg de masina ta, ti-am explicat frumos (ceea ce tu nu poti sa faci), ca, cu cat janta mai mare, respectiv cauciucul mai mic, masina zguduie mai tare, pt ca "simte" mult mai bine toate denivelarile.

vladoi 22-06-08 16:22

k cum zici tu hai sa terminam odata cu asta da iti mai spun a 3 oara nu vb daca nu esti in cauza numai atunci poti spune exact cum se comporta si ce dejavantaje are avantaje vad ca nu prea are dupa cum spui tu da asta e fiecare cu placerile lui.team salutat si numai bine.

si oricum intre 185 55 r15 si 215 45 r 17 sa stii ca nui mare diferenta ma refer la talonul cauciucului e foarte mica oricum masina e rigida si cu 185 65 r 15 am avut asa ceva asta iarna sincer aceiasi rigiditate daca ma crezi banuiesc ca ai aveo si stii cat e de rigida.

SV25MBN 22-06-08 16:34

Da, prietene, am Aveo de ceva timp, stiu bine cum se comporta masina si tot ce e legat de ea si tehnica (ei sau in general). Sa iti stapanesti masina sanatos si lipsit de incidente.

Dortmund 10-07-08 16:12

Salutare. Eu am pe aveo 195/50/15. Singurele diferente sunt stabilitate un pic mai buna iar ca rigiditate e aproape insesizabil fata de cele stoc, zic insesizabil pentru ca mi-am strambat jantele de pe partea stanga odata, intr-o groapa. Probabil daca aveam cauciucuri cu balonul mai mare nu se intampla (si nici nu simteam socul atat de tare)

Ornamentele alea nichelate de la aerisiri nu ma atrag de loc (parerea mea)

Playerul nu are iesire pentru statie sau woofer, trebuie sa faci ceva inginerii pe acolo! (vorbesc in cunostinta de cauza)

Dortmund 10-07-08 16:17

Vladoi... cu niste distantiere pe spate ar arata si mai bine masina. Daca gasesti te rog sa ne zici si noua.

All times are GMT +2. The time now is 06:27.

- Copyright 2026 4Tuning