![]() |
Re: BMW E30 318i 84' coupe
1 Attachment(s)
poate sa-mi zica si mie cineva ce jante sunt astea va rog?
am inteles ca ar fi ronal turbo, am cautat pe google, si stiti cum se zice, seamana dar parca nu aduce... as vrea sa pun jante de genu pe ursu meu. ms. |
Quote:
|
Quote:
cat despre lovitura, se va repara la primavara in Mai, si sper sa pun bara fata si spate mtechnic1 din fibra, sa scap si de carligu din spate.:-) edit: esti proprietarul ursului HTC? ai vazut-o live la BILLA in seara aia :) daca-ti aduci aminte. |
Quote:
Fibra nu face cinste ursului. |
Da, stiu, sunt constient de acest lucru, dar usor usor,n-o sa se simta, ca doar nu si-a facut nimeni masina peste noapte, bagat 20.000 euro in ea,nu?
poate decat cei mai norocosi. de inceput voi incepe cu el facandui tabla, si revopsit in negru mat, 1500 euro dintr-un foc, sau 2000, in functie de ce-i de facut la tabla. apoi vedem ce mai facem pe la el, inchidere centralizata, alarma, luneta noua ca cea de acum nu merge rezistenta, sau poate nu e conectata, tre sa verific ca nu stiu... ceva dezaburizatoare pt oglinzi. la vara trebuie dat bordu jos si verificat termostatu, curatat canalele, si spalat si bordu, facut ca nou... sunt multe maruntisuri importante de facut...:D vedem ce mai facem. cat despre fibra, prefer fibra nu plasticu, e mai scump OEM-ul iar daca se intampla ceva cu fibra, e mai usor si ieftin de reparat. |
Quote:
|
nuuu....cu tinichigeria facuta, si cu vopsit negru mat, 1500-2000 euro, tinichigeria e undeva la 40-50 mill, iar vopsitu 30, dar o sa ma duc la un prieten si mi-o face cu 20.
|
bine arat ursu....pacat de incident.....asa preturi aveti la bucuresti???mi se par foarte mari...:???:bafta cu proiectele;)
|
Quote:
ms. |
Quote:
|
da nu ma duc la prieteni sa fac tinichigeria, tabla de rugina...ma duc si eu unde gasesc oameni sa faca treaba, cares recomandati....
in general, asa se ia, de la 40-50, intereseaza-te sa vezi... cat despre vopsit, ti-am zis, ce vreau eu, m-ar duce 30-35 mill, in functie de anumite chestii, dar ma duc la chinezu si-mi face pe 20. |
Quote:
De ce nu alegi alta culoare?:D |
Quote:
|
Quote:
|
2 Attachment(s)
mat asa, sau lucios...metalizat.