Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   EUROPENE (https://forum.4tuning.ro/400-europene.html)
-   -   Ce parere aveti despre smart? (https://forum.4tuning.ro/400-europene/3428-parere-aveti-smart.html)

darcu 25-05-05 00:03

smartul e un acesoriu si atat ... daca ti-l permiti ti-l cumperi ca sa fii la moda ///

aleks 25-05-05 10:39

Re:

Quote:

Originally Posted by \"darcu\"
smartul e un acesoriu si atat ... daca ti-l permiti ti-l cumperi ca sa fii la moda ///

uite prietena mea nu-si doreste alta masina decat smart roadster... nu o intereseaza alta masina din diverse motive ( e prea mare, sau prea masculina etc )

ffocus 25-05-05 10:54

am mers cu un smart...mi s-a parut extrem de nesigura

aleks 25-05-05 11:18

Re:

Quote:

Originally Posted by \"ffocus\"

ce fel de smart?

ffocus 25-05-05 11:46

Re:

Quote:

Originally Posted by \"aleks\"
Quote:

Originally Posted by \"ffocus\"

ce fel de smart?

smart city....diesel...40 de cp parca avea...din 2002

darcu 25-05-05 12:44

Re:

Quote:

Originally Posted by \"aleks\"
Quote:

uite prietena mea nu-si doreste alta masina decat smart roadster... nu o intereseaza alta masina din diverse motive ( e prea mare, sau prea masculina etc )

pai si asta spun si eu.Normal ca ii place e mic e \"dragut\" ,nu are prea multa lume ... si mie imi plac smarturile in speciar roadsterul ... dar nu isi justifica pretul ... la banii aia gasesti o masina mai buna ... dar mai plictisitoare ... ca orice lucru la moda e scump ...

aleks 25-05-05 13:20

Re:

Quote:

... si mie imi plac smarturile in speciar roadsterul ... dar nu isi justifica pretul ... la banii aia gasesti o masina mai buna ... dar mai plictisitoare ... ca orice lucru la moda e scump ...

normal, dak vrei sa te plimbi cu frumoasa cartierului tre' sa marci banu' nu poti s-o scoti la plimbare in parc, macar un suc tot dai si tu acolo :lol: :lol:
asta e....

Nautilus 29-11-05 09:23

Ma intreb cati dintre voi ati mers cu Roadster-Coupe :)

Arata superb, si spatiul interior e mare pentru un mini, dar in rest... it sucks, mai ales cutia de viteze semiautomata. Apesi pe buton, sta o secunda, schimba viteza, atunci poti sa accelerezi din nou... degeaba are 80 CP daca n-are si cutie manuala

ForFour e o mashinutza interesanta, arata k lumea - dar e destul de scump si n-are deloc portbagaj

~Nautilus

bluey 02-03-06 21:10

1 Attachment(s)
Iar vorbiti fara sa stiti exact despre ce anume vorbiti.Sau poate imi place mie prea mult masina mea.
1.Poti spune despre ForTwo ca este mica,economica(sau nu),sau cum mai vrei tu dar nu poti spune ca este o masina nesigura.La cate sisteme de siguranta are la varianta cea mai ieftina bate multe masini cu pretentii.Cat despre siguranta activa exista un filmulet pe google dintr-o emisiune TopGear cu un SMART ForTwo teleghidat care loveste un zid la 120Km/H.Uitati-va la ala si dupa aia spuneti ca e nesigura.
Multa bafta.

bluey 02-03-06 21:10

Iar vorbiti fara sa stiti exact despre ce anume vorbiti.Sau poate imi place mie prea mult masina mea.
1.Poti spune despre ForTwo ca este mica,economica(sau nu),sau cum mai vrei tu dar nu poti spune ca este o masina nesigura.La cate sisteme de siguranta are la varianta cea mai ieftina bate multe masini cu pretentii.Cat despre siguranta activa exista un filmulet pe google dintr-o emisiune TopGear cu un SMART ForTwo teleghidat care loveste un zid la 120Km/H.Uitati-va la ala si dupa aia spuneti ca e nesigura.
Multa bafta.

aleks 07-03-06 15:08

Re: Ce parere aveti despre smart?

de ce spui ca nu e neaparat economica?
ce consum are urban, si condus sportiv?

SFW 08-03-06 12:13

am auzit si eu de filmuletul de la top gear si ca e foarte rezistent smart-ul

sandrei 10-03-06 01:22

smartul crossfire (varianta decapotata permanent) este o bijuterie ca a 2-a masina. foarte utila in oras vara,consum mic,robusta,si foarte chic. nu este apreciata din toate partile deoarece,are un design mai non-conformist,dar in europa este foarte apreciata de categoria studentilor,alatur de lupo,arosa,etc.

sandrei 10-03-06 01:23

s-a afirmat mai sus ca il cumperi pe post de accesoriu..asa este...aceasta masina iti defineste modul de viata ;) iar versiunile de fortwo in vopsea perlata si aerografiata sunt superbe

bluey 13-03-06 21:21

Consumul variaza in functie de motorizare si de stilul de mers destul de mult.
Al meu consuma si 8% cu vant in fata la 140km/h(unde e limitat electronic si oricum nu ar mai avea scala la vitezometru).
Dar tot cu al meu am consumat 33 de litri (benzina)de la Salonic la Bucuresti(mers in treapta a6a cu 100km/h aproape tot drumul).
Sa-mi aratati si mie un motor pe benzina si cu turbo pe deasupra care nu consuma mai mult decat ar "trebui".
Referitor la treaba cu "accesoriul" e cineva care nu si-ar dori un "accesoriu" cu turbo si cutie secventiala cu 6 trepte si padele la volan?

All times are GMT +2. The time now is 10:37.

- Copyright 2026 4Tuning