![]() |
Re: Hunedoara - Accidente
Quote:
|
4 Attachment(s)
Cand veneam de la munca cu fast_racer am vazut un accident....am facut cateva poze....nu sunt asa de reusite deoarece afara era intuneric.....
totul s-a intamplat la intersectia de la ARTIMA.... |
Asta cu Pejou(luci...il stiu de prin oras...masina o luato de cateva zile (ghinion)) a vrut sa depaseasca pe prima banda o alta masina...si n-o mai apucat ..asa ca o luat in bratze supernova aia visinie parcata :/
|
Se mai intampla, ghinion, dar poate ca are noroc in dragoste....
|
Dap nasol,eu tot nu-i intzeleg pe astia care de abia isi iau carnetul,de ce nu iau o dacie si o incing pe aia cateva luni si dupa aia sa treaca la masini care costa...si oricum sa se abtzina de la manevre de genu asta pana nu fac ceva experienta,daca avea dacie sigur nu se baga la asa ceva...
Cu alte cuvinte daca de abia tzi-ai luat carnetu' ia-tzi o dacie :). |
Ba, feriti-va de unu cu dacia alba cu ceva flacari pe ea, multe flacari pe laterala si portocala in geam, nu stie prioritatea in intersectie si era sa intre in mine
|
:))) ala de are si stickere cu niste bratze pe usi pe lateral??
lucra la parck place..e tare masina aia |
Quote:
|
Ba are portocala in geam ( incepator ), poate confundati masinile
|
Quote:
|
4 Attachment(s)
daca nu se supara nimeni pun si eu un accident intamplat acum mai recent, mai exact acu vreo doua saptamani un pic mai sus de salsa, daca treceti pe acolo veti vedea copacu din curba ca e decojit, acum stiti cine l-a decojit, taxiu din poza:))
|
De ala de vineri de la Tomas stie careva ceva?
|
Quote:
|
Eu am auzit ca ii ala de are MERC ala crem cu Ady la nr.
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 00:21. |
- Copyright 2026 4Tuning