![]() |
Code:
ftp://61.161.122.15/_vti_pvt/ / /nul.for.TLF.Upload.by.vthorse. /nul.locked.Jan.05 /ready/01.22.05.Street.Racing.Syndicate.Clone-Carbon/ |
Re:
2 Attachment(s)
Quote:
P.S. Ce bune sunt cateva din gagicile alea!!! Pacat ca nu fac si ele un topless, ceva. Marpha ideea, anyway! |
1 Attachment(s)
fratilor nu reusesc de nici o forma sa intru in joc, am incercat mai intai cu STARFUCK, nu a mers, am incercat mai multe variatne, nu a mers........mi-am scos si CDroamele tot nu a mers, cel mai mult am ajuns..............uitati-va si voi la imaginea de mai jos
sunt disperat, ce drq sa fac? cum pot sa fac si eu sa joc odata jocu asta? :evil: |
spidone : un prieten de al meu ( catalin cu solenza ) , a instalat jocu' , a avut numa probleme , a trebuit sa flashuiasca bios-u :cry:
aniuei : explica cum si ce tre sa faci ( cum ai facut tuh ) , de ti-o mers |
Re: Street Racing Syndicate
e misto joku lam erminat de 2 ori da tot nfs carbon rulz
|
@ alexutzu : Ia si tu un crack NO-CD ! Jocul e bun, storyline nu prea are ... partea cu fetele e mult prea tare, grafica invechita ( dar buna pt vremea jocului ), masinile nu prea au cine stie ce tuning cum ar avea Street Legal, dar jocul e OK.
|
da e tare jocu. l-am jucat cu toate modelele de subaru (fiind un membru fidel ;))
|
Masini,jante....orice se poate modifica la el?adica a modificat pana acum cineva ceva?
|
si eu am avut jocul si nu mi-a placut ce v-o place voua la el nuj ...
|
| All times are GMT +2. The time now is 13:48. |
- Copyright 2026 4Tuning