Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Divertisment (https://forum.4tuning.ro/31-divertisment.html)
-   -   Carmen&ffocus (https://forum.4tuning.ro/31-divertisment/3406-carmen-and-ffocus.html)

xxdadixx 25-01-05 16:28

sau //// cred ca ma insel. ma rog sunt curios oricum :roll:

the_mav 25-01-05 16:29

sa fiu eu...? :shock: :P :wink:
de ce nu...da' e o mica problema.... cre' ka inainte de a fi nashul vostru, trebuie sa ma casatoresc shi eu... :roll: :? :roll: :wink: ... auzi Carmen, incepi sa ma bagi in corzi aici... :roll: norok ca o anume pers nu citeste forumul asta... stie de forum, dar nu il citeste...itzi dai seama ce-ar ieshi diseara daka ar citi postul asta... :wink:

revenind: frumoshilor, daka vreti, o sa va fiu nash, da' mai ashteptatzi putzintel, pana imi pun shi eu o verigheta, ceva... :wink: )io parca asha stiam, ca trebuie sa fii casatorit ca sa poti fi nash)

ps: va dati seama ca daca voi fi nash, voi fi cel care \"va indruma pashii in viatza\"... :wink: \"parintele spiritual\" :shock: :wink: \" modelul de urmat\" :shock: :P :wink: ...
o sa imi sarutatzi inelul ca in \"The Godfather\" :?: :?: :wink: :roll: :P :wink:

Carmen 25-01-05 16:32

Re:

Quote:

Originally Posted by \"the_mav\"
ATENTIE Gratzian... prin mesajul de mai sus, dsoara Carmen (sper sa nu gresesc :wink: ) urmareste distragerea atentziei de la subiectul principal al acestui topic, shi anume cafeaua esentiala a lui ffocus :wink: ...
sa nu ne lasam indushi in eroare !! :wink: :P :) :shock: :wink:

:oops: :oops:
You got me!
Da, dra si lui Carmen, n-ai gresit cu nimic pana acum :D
Sper ca Romica nu te-a pacalit cu prognoza de 1 aprilie si sa iasa asa cum planuim :D
xxdadixx nu tot ce zboara se mananca :p Si mai ales nu cred ca am vb noi pe mirc :p
Hondarul asta a fost atac la persoana... :))

ffocus 25-01-05 16:33

gata!..s-a rezolvat... :mrhappy: ... :dance: :workout:

the_mav 25-01-05 16:34

Quote:

gata!..s-a rezolvat... ...
cum gata mah? cum adika s-a rezolvat?
da' spune-ne shi noua, nu ne tzine asha aici... :roll: :shock: :wink: :? :wink:
mai sunt nash sau nu? :wink:

Carmen 25-01-05 16:36

Nuuuuu, a fost fara intentie :)
Te asteptam, nu ne grabim nici noi, abia suntem la inceput =))
Avem incredere in tine, tu, modelul nostru, parintele nostru spiritual!

ffocus 25-01-05 16:40

Re:

Quote:

Originally Posted by \"the_mav\"
Quote:

gata!..s-a rezolvat... ...
cum gata mah? cum adika s-a rezolvat?
da' spune-ne shi noua, nu ne tzine asha aici... :roll: :shock: :wink: :? :wink:
mai sunt nash sau nu? :wink:

...nashul nostru?...hmmm... baga si tu o oferta...o sa fim cuplul anului :wink:

carmen :hug:

the_mav 25-01-05 16:42

Quote:

Nuuuuu, a fost fara intentie
bai fratzilor, va rog eu luatzi-ma shi pe mine ushurel... ce NU... atzi terminat sau nu... shi daca DA, atunci ce atzi terminat voi acolo, nebunaticilori mici :wink: :oops: :wink: :P ...
ca eu incep sa devin confuz.... shi sunt inca la slujba peste program, ca doar mi-au intarziat salariul vreo sapt...

revenind: cum ramane cu rezolvatu'.... s-a rezolvat sau nu? :roll: :? :P :wink:

ps (nu e PiSi, ci PieS :wink: ): carmen, cum e cu inceputu' asta... cam cat va ashteptazi sa tzina...? :wink: :P :wink: (inceputu' adika)

Carmen 25-01-05 16:48

OK! In ordine cronologica... Nu a fost cu intentie sa vada cineva-ul tau. Si nu stiu daca este sigur, inca nu am primit acceptul lui Gratzian, sper sa nu te consideri o alternativa :cry2:
Si nu stiu ce a inceput el, nebunaticul, cateodata avem probleme de comunicare, stii si tu cum e intr-o relatie...

the_mav 25-01-05 16:54

Quote:

inca nu am primit acceptul lui Gratzian, sper sa nu te consideri o alternativa
nice try faza cu alternativa... numai ca eu mai shtiu shi de gluma shi sunt shi ceva mai greu de mishcat (ia-o cum vrei, shi la propriu, shi la figurat)...deci, nice try, no reaction :wink: ...(ps: stiam eu coltzii oltencelor :wink: :oops: :P ... a mea nu-i olteanca :P )

iar faza cu comunicarea e valabila pt totzi (parerea mea :wink: )... try nokia (connecting people :P :shock: :wink: :wink: )

mai am o mika dilema: cum ramane cu distantza.... ? dintre locatiile voastra adika... sau s'o fi mutat ffocus de la emporiki d'acolo :?: :roll: :? :roll: :?: (shi atunci cine imi mai trage mie CD-uri :?: :roll: :roll: :?: :wink: )

Carmen 25-01-05 17:00

Of Doamne! Esti prea sensibil! Trebuia sa te dea cineva jos din corcodus, ca ne puneai sa-ti pupam inelul! jk
Am si zis mai devreme ca Gratzian imi promisese, cum sa impac eu acum si capra si varza? Ne esti simpatic, te-am fi vrut, dar cu Gratzian ce facem? El s-a oferit primul :cry2: :cry2: :cry2:
Nu se muta, nu te paraseste! Distanta nu este o problema atunci cand e dragostea mare :D

luca 25-01-05 17:03

Carmen nu cumva tu erai aia logodita? pai bine mai fetito, daca se uita pe aici viitorul tau sot si nu i se pare o gluma ce faci?
Cred ca te cauta prin casa si :chainsaw: :chainsaw: :poke: :poke: :punch: :punch:

the_mav 25-01-05 17:07

hai ca eu plec shi ne vedem maine dimineatza...
sa fitzi cumintzi pana maine... :wink: :oops: :wink: :roll: :P :oops: :wink:

ffocus 25-01-05 17:07

nu ma mut dar la o \"adica\" ajung imediat unde trebuie... :wink: cat despre carmen...se mai zbate si ea putin in plasa...stii cum e :wink:

Carmen 25-01-05 17:07

Eram logodita cu ffocus, crezi ca ne-a venit asa in 2 zile ideea asta?:D Ne-a luat ceva timp sa ne dam seama... :)

All times are GMT +2. The time now is 05:57.

- Copyright 2026 4Tuning