![]() |
Re: Honda Civic FK2 - SQ
2 Attachment(s)
Si o noua jucarie.
Momentan ii pusa in bord in locul P88ului dar se muta in curand spre portbagaj. (scuzati pozele de telefon). |
Nice toy! Cat a costat? Sa il stapanesti sanatos!
|
Quote:
Am facut schimb cu p88ul si o diferenta. Am iesit destul de bine:oops: |
Spor la treaba 8)
|
Superb ai iesit! OEM style :)
Succese si sa il vedem cantand vreodata! |
1 Attachment(s)
M-am hotarat intr-un final sa ii fac un reflex la aliante. Era mult prea slab in sealed.
Asa ca... a inceput macelul... In prima faza a fost un port de D85x350mm si mi-am dat seama ca era cam sus acordajul, in jur de 45hz. Inca tot adaug bucati pana imi place cum suna.Probabil cand o sa am portbagajul plin de burlane de 85 o sa fie bine. Imensa diferenta oricum. Finisaje la final. |
frumos, trebuie sa-mi arati si mie cum suna :D
|
iti dau o idee, k sa indoi teava de cupru mai frumos si fara cute, bagi apa in bucata de teava pe care doresti sa o indoi, pui 2 dopuri din ceva material k sa fie etans la capete si bagi teava la congelator. dupa ce ingheata apa vei indoi teava mai estetic fara urme de cute. frumos proiect, numai bine!
|
2 Attachment(s)
Mno, si am simulat si o miscare de SPL.
Primu BRR ever! Cu difuzoare de calitate. |
cand ai zis calitate la ce te-ai referit?
ps: sper ca nu la vreun SAL :)) |
Quote:
|
Supreme quALity
#nojoke |
Quote:
Tot ce pot spune ii ca am pastrat acelasi traseu de alimentare de 4AWG pentru scoru ala... Si multe se mai pot face. |
Foarte frumos,totusi nu ne spui si noua cu ce difuzoare ai dat scorul acela?:)...Bafta in continuare.
|
Stickeru era căzut de pe un difuzor. Sal. No joke.detalii dupa ce definituvez cutia si scoru. La urmatoarea competitie vreau sa ma prezint cu "project stupid"
|
| All times are GMT +2. The time now is 03:24. |
- Copyright 2026 4Tuning