Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   VERSUS AUTO (https://forum.4tuning.ro/55-versus-auto.html)
-   -   Focus CC vs Astra CC vs 307 CC vs Megane CC vs Eos CC (https://forum.4tuning.ro/55-versus-auto/33936-focus-cc-vs-astra-cc-vs-307-cc-vs-megane-cc-vs-eos-cc.html)

dolb 05-04-07 10:26

Re: Focus CC vs Astra CC vs 307 CC vs Megane CC vs Eos CC

Quote:

Originally Posted by amphetamine (Post 833595)
pai cel mai tare e clar eos-ul... focus-ul pe care il tot laudati sa mor daca nu are spatele ala vazut din lateral parca picat... se termina urat rau masina aia... iar cand ma uit la bot nu pot sa vad o decapotabila, numai un hatchback... parca n-are ceva din aerul ala tineresc sportiv chiar daca arata destul de agresiv...
pe locu 2 pt mine e astra... ca deh... astra :))) si mie chiar imi place twin top-ul desi are si el spatele putin caraghios...
307cc are cel mai urat spate pe care l-am vazut in viata mea... mi-e scarba sa merg in spatele unuia...
megane-ul ce pot sa zic... e dragutel... da e renault... nu e vandut... nici nu m-as multumi cu unul...
in eos m-am suit si mi-a placut cum se sta... nu e foarte sportiva inauntru da te simti ca intr-o masina bine facuta in care sa ai incredere...
oricum niciunul nu poate sa-mi inlocuiasca visul: speedster 2.0 turbo :shock: :X:X:X:X

te-ai suit in astra twintop? ca eu ma indragostisem in showroom! si am mai venit odata cu prietena, i-am aratat si ei, am mai venit si cu sor'mea and so on :)) mi-au propus aia o gramada! mi-au zis sa fac si buyback :D deci i'm in love with that car! dar piperat pret dom'le! 26.000 DDP :rolleyes2

The_Mask 05-04-07 16:09

si pun pariu ca-ti luai 1.7 DTI:)

dolb 05-04-07 17:21

nnnn nu :) eram in dilema ;) ori benzina ori diesel de 140 cp ;) deci un 2.0 .. parca :D

steaua23 05-04-07 17:27

asta ar fi si culmea diesel cabrio. si cand stai la semafor cu masina "decapotata" ... sa auzi zgomotu ala de diesel ...

dolb 05-04-07 18:22

ce-are? :|

steaua23 05-04-07 18:49

e zgomotoasa. si cand stai pe loc ... si auzi motorul ala cu zgomotul lui specific ...

dolb 05-04-07 19:15

tot intreb.. ce-are? so what daca e zgomotoasa .. so what daca auzi motoru ! the f.uc.k with that! am cabrio.. tu din dreapta ce ai ? ;) see what i mean :D?

steaua23 05-04-07 19:25

tu nu ai inteles ce am zis. am zis ca daca ai de ales ... una pe benzina silentioasa da mai bine.

dolb 05-04-07 20:04

..... am inteles your point! dar nici nu vreau sa am benzinaria proprie !;)

The_Mask 05-04-07 20:15

Pentru un consum de 1-2l % in plus la un benzinar ca aici vb de motoare mici pe CC-uri, max 2000cmc ca sa-ti scoti banii pe care-i platesti pentru un diesel in plus trebuie sa faci vro 50-60000km. Mai e rentabil? + ca intretinerea la un motorinar e mai costisitoare!

22VIN 05-04-07 20:18

mie unu nu mi-ar placea sub nici o forma un cabrio diesel :|
nu prea-mi place diesel-ul in general... mai misto benzina cand o schimbi la 5500-6000 sa auzi si sunetu ala mijto... si diesel-ul swuna bine forjat dar nu se compara cu benzina...
off topic: fara ncii o indoiala cea mai tare decapotabila ever: cuda hemi convertible... pacat ca s-au facut doar cateva :cry: si nu e nimeni nebun s-o vanda... sau daca ar fi st putini care au bani s-o cumpere :cry: vorbim de sume enorme pt o masina extrem de rara... si dup-aia murcielago roadster :D frumoasaaa

dolb 05-04-07 20:47

vise tata... coboara pe forum! si hai sa fim ontopic ;)

dolb 05-04-07 20:49

Quote:

Originally Posted by The_Mask (Post 835806)
Pentru un consum de 1-2l % in plus la un benzinar ca aici vb de motoare mici pe CC-uri, max 2000cmc ca sa-ti scoti banii pe care-i platesti pentru un diesel in plus trebuie sa faci vro 50-60000km. Mai e rentabil? + ca intretinerea la un motorinar e mai costisitoare!

la cum merg eu cu masina.. poate un consum de 5-6 % in plus la benzinar ( ca benzinaru dp astra care vreau eu e turbo so .. )

steaua23 05-04-07 21:13

aaaa si cu benzinara daca mergi turata iti ia 5-6% in plus la consum ... iar dieselu ramane la fel ?
oricum compari un 2.0T cu 200hp cu un disel 1.9 150 hp ... ? nu de alta da nu exsta in oferta decat o motorizare diesel pe astra cc.

dolb 05-04-07 21:23

:D sunt in mari dileme! chiar nush ce sa fac , ce masina sa imi cumpar, sau sa pastrez astra care o am.. chiar nu stiu! .ps: iti dai seama ca nu compar ;) iar dieselu nu ramane la fel , dar nu creste f mult PAREREA MEA ;)

All times are GMT +2. The time now is 18:02.

- Copyright 2026 4Tuning