![]() |
Re: E30 - mrsika's Bmw E30 CJ 88 MRS
Quote:
|
Se potrivesc fara probleme eu am caroserie de is si am pus ca ale tale mai mult de atat din macarale manuale le-am facut electrice doar am inlocuit motorasele Se potrivesc perfect ai gauri pe usa e... plug & play
|
Salut, foarte frumoasa masina si ingrijita. Poti sa-mi spui si mie pe PM eventual de unde ai luat rotile si cat ai dat pe ele ? M-ar interesa si pe mine unele. Multumesc mult si spor !
|
Quote:
|
3 Attachment(s)
poze..nu foarte clare dar revin
interior piele crem! |
9 Attachment(s)
Quote:
am montat si geamurile electrice pe spate fara absolut nici o problema cand am facut pozele nu erau inca montate |
Quote:
Acum daca vei gasi si mocheta crem ar fi brici :) |
Quote:
|
4 Attachment(s)
salutare,
revin cu cateva modificari care s.au adus masinii intre timp am lovit.o..nu grav doar la suprafata..asa ca s.au montat: 1.punte spate cu discuri ventilate de 2.5 ,etrieri noi 2.diferential autoblocant 3,64 3.discuri ventilate fata+etrieri noi 2.5 4.suspensie fixa weitec cu drop -60 fata spate 5.eleron mt1 6.bari fata spate mt2 din fibra 7.folii pe geamuri 8.finala inox 9.faruri custom cu angel eyes facute de mine URMEAZA: 1.inlocuit motor de la m20b20 la m50b25(trebuie doar montat) 2.interior recaro (retapitat si montat) 3.facuta tinichigeria si vopsit 4.cel mai probabil alta suspensie. niste poze mai recente |
Frumos urs.....:D
|
| All times are GMT +2. The time now is 18:50. |
- Copyright 2026 4Tuning