![]() |
Re: un mic ajutor ........
Quote:
|
Inseamna ca ati facut alta factura sau cum ?
Samsarul de la care ai luat masina,trebuie sa fi facut o factura acolo. Eu zic ca asa o sa iti ceara la Politie. |
Quote:
Azi am fost la politie si am ridicat nr rosii,nu sunt probleme |
Ok,atunci dai doar factura intre tine si neamt.
Pana nu iei cartea de RO de la RAR nu prea ai ce face,asa ca multi km. |
k,ms mi-am rezolvat si RAR-ul pot sa stau linistit ,il trec 100% cu euro 4,,am calculat taxa si ma scoate undeva la 110 euro,,acum doar sa astept 4 decembrie,si sa incep sa schimb anumite piese pe la masina,,vestitu EGR mi-a dat si mie peste bot (tre sa-l schimb),pana acum am schimbat:distributia ,filtru polen,aer,ulei,,(am mai completat si uleiu la motor 1,5L)
Apropo m-am speriat groaznic cand am vazut cat ulei papa,,,bulangiu de la care am luat-o nu a bagat gram de ulei in ea,,de vre-o 2 zile urmaresc consumu si pana acum e ok daca merg linistit, UN MARE MULTUMESC PENTRU TOTI BAIETI CARE M-AU AJUTAT |
va rog frumos daca se poate sa ma ajute cineva si pe mine in scopul achizitionarii unei masini.am gasit un vw passat din 2006 11 2000tdi la pretul de 7700 negociabil.ce parere aveti pare cam ieftina nu?
|
anuntul este pe autovit.am mai gasit pe acest nr de tel si alte anunturi cu masini tot bine arata si celelalte.cred ca este samsar omul.voi ce credeti?
|
Quote:
Auto in provincie sunt mai ieftine cu 400-500 euro fata de autov...,,incearca si varianta asta cu provincia,,nu ai nimic de pierdut Daca i-ai luat nr de tell si ai vaz mai multe auto de vanz cu nr ala,,lasa-te la mana ta si nu te baga. Eu am luat-o din sibiu singura problema la a mea e EGR-ul,,atat,bafta in continoare |
Quote:
|
Quote:
|
Da consumul putin mai ridicat de ulei este normal la acest motor. Nu iti face griji.Numai sa il schimbi/completezi la timp.
Fa un topic nou la Masina mea ->Skoda si mai vorbim acolo. |
Sall, gata si cu inmatricularea 480 ron, multumesc la toti baieti care m-au ajutat, sarbatori fericite
|
| All times are GMT +2. The time now is 20:08. |
- Copyright 2026 4Tuning