Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Brasov (https://forum.4tuning.ro/50-brasov.html)
-   -   Care este cel mai tare virtual tuner partea a 2 a (https://forum.4tuning.ro/50-brasov/33914-tare-virtual-tuner-partea-2-a.html)

IL Capo 20-02-07 23:24

Re: Care este cel mai tare virtual tuner partea a 2 a

Nu este necesar...m-ai lamurit.Bafta.

budeanudragos 20-02-07 23:26

Quote:

Originally Posted by LKS (Post 761739)
in calitate de membru virtual tuning retras din meserie ...2`u ...e prezentabila doar daca o vezi thumbnail ....cand ai marit`o se vad multe greseli ..majoritatea fiind acoperite de culoarea intunecata ...
masina per total e intunecata ..mai intunecata decat restul fundalului
asa ca ....mai bine una calitativa ...decat cantitativa ! vot alfa 3 !

suntem f curioshi care sunt punctele forte ale alfei 3....

blondu_glf 2 20-02-07 23:32

eu nu va inteleg dece va certati mai fratilor..........pana la urma omul si-a spus parerea nimic altceva.................parerea mea de ne expert este ca alfa 2 matura pe jos cu spoilerul spate(poate asa bate faza mea...nu stiu).........toate au greseli dar nu cred ca exista VT fara greseli.........consecinta si votul a fost ca este mult mai usor sa treci peste greselile alfei 1........succes in continuare participantilor

IL Capo 20-02-07 23:41

poate simplitatea? faptul ca o alfa nu trebuie sa para "incarcata"? oricum 3 pare neterminata...dar inceputul e bun.
Razvan, te rog sa comentezi tu pentru ca esti cel mai in masura, fiind maniac alfa, daca nu participant macar arbitru.
Vreau sa mai precizez ca nu trebuie sa fi VT ca sa-ti dai seama ale cui sunt lucrarile, iar de aici incep polemici stupide cum numai pe 4tuning se gasesc, pentru ca fata in fata lumea discuta mult mai putin acid

budeanudragos 20-02-07 23:42

eu nu ma cert...ce vreau sa spun e ca atunci cand sustii ceva trebe sa ai sustinere...ca e ushor sa spui alfa 3 e najpa...alfa 0 e najpa,alfa 7 e masa-masa...spunetzi shi dc...cer prea mult pt unii???nu cred!!!shi blondu la fel...care greseli???si dc nu potzi sa treci thu peste greselile celorlalte???oricum nu ma mai agit facetzi shi spunetzi ce vretzi...ce nu atzi inteles e ca eu respect parerea si gusturile altora,pt ca shi eu am gusturile mele....dar nu cred ca e asha greu sa spui ce e ok shi ce nu....ca sa aiba shi vt de unde sa invetze shi sa-si vada greselile...ca poate ei nu le vad...tot ce pot e sa sper ca shi parerile mele sunt ascultate..pt ca nu exagerez shi nici nu aberez

blondu_glf 2 20-02-07 23:47

din cate ai observat primele 2 alfe sunt cele mai frumoase in viziunea altora...........ti-am zis ce nu imi place la alfa 2 si ti-am zis ce am votat..........greseli sunt la toate si probabil o sa le observi daca le ai asa cum pretinzi............nu stiu dece asa mare scandal.......te-ai luat de fiecare care nu a votat alfa 2..........spune-mi si mie cine a facut-o ca sa inteleg si eu dece..........

LKS 20-02-07 23:53

Quote:

Originally Posted by budeanudragos (Post 761977)
suntem f curioshi care sunt punctele forte ale alfei 3....

e o lucrare simpla ..si curata ..nu stiu cata experienta ai tu in VT ...sau chiar si fara experienta ...pe ce ai merge tu ..pe calitate ..sau pe cantitate?

1 an si ceva am facut lucrari vt ..in care am invatat ca decat sa o umplu cu jde mii de praguri,eleroane,spoilere infecte si care se vad total aiurea ...mai bine ii fac ceva simplu,curat si de efect
probabil la lucrarea 2 atrage mai mult fundalul..dar nici acolo nu pot sa zic ca a fost lucrat bine ...in primul rand diferentele de luminozitate ..si daca e sa o luam si logic ...ia uita`te prin ferestrele alea ...se vede acoperisul unei cladiri ...acum ..ce ar cauta o masina ..intr`o cladire ..pe la etajul 10 (sa zicem) ?!
tot la lucrarea 2 ...am incercat sa inteleg daca , chestiile alea de pe capota sunt prize de aer..sau pete negre
te-as ruga pe tine sa spui cam ce te-a atras la lucrarea 2 ...(argumente solide)

salut !

blondu_glf 2 20-02-07 23:59

daca imi permite LKS as vrea sa mai adaug si parbrizul care este invers proportionat..............adik partea mai departata a parbrizului trebuie sa fie mai mica decat cea mai apropiata.............acolo sunt invers cauza pt care plafonul sta cam shuchi

budeanudragos 20-02-07 23:59

nici nu conteaza...nu asta e ideea...dar fara sa fiu rau alfa 1 are niste greseli mari de toot...cine le vede bine cine nu bine...trebe totusi sa te contrazic la alfa 2 ca spoileru spate e in linie cu pragul...deci nshi pragul matura pe jos???si alfa 3 arata chiar bine fatza de alfa 1...dar daca ne apucam sa discutam despre gusturi imbatranim la calculator...si nu are rost...nu vreau sa fiu intzeles greshit...cine a intzeles ce am avut de spus bine...cine nu tot bine...nu mai imi bat capu...eu am vrut sa zic ceva...am fost interpretat aiurea shi s-au creeat polemici...or nu asta e rostul unui concurs de genu asta...:bored:

blondu_glf 2 21-02-07 00:05

cred ca nu ai privit destul linia aia ca sa vezi ca este cam cocosata..........impresia mea a fost si mai este ca este lipit spoiler-ul de pamant...........oricum raman la ideea mea din primul post...........cearta sau contradictoriul nu isi au locul aici............

budeanudragos 21-02-07 00:07

corect...f corect...discutziile in contradictoriu chiar nu isi au rostul...am obs shi eu...am crezut ca poate ma asculta shi pe mine cineva ca nu vb aiurea dar chiar nu e asha....

budeanudragos 21-02-07 00:08

vin imediat cu argumentele pt LKS dar o sa dureze vreo 5 min pana trec peste sectiunea vt a forumului

budeanudragos 21-02-07 00:30

LKS : vrei sa-ti spun ce argumentele pe forum sau pe mess???

blondu_glf 2 21-02-07 00:31

aici ca sa le stim si noi....

LKS 21-02-07 00:31

din moment ce nu ai id`u meu ...e mai bine aici

All times are GMT +2. The time now is 06:04.

- Copyright 2026 4Tuning