![]() |
Re: Echipa de sprijin
se pare ca pliantele publicitare se lasa asteptate
|
mda . nu cred ca se va avea nevoie de nici o echipa de sprijin la cum evolueaza lucrurile .
|
ajut si eu...!!! cat se poate...putin cate putin si o sa fie mega show..:P abia astept...
|
Daca aveti nevoie de imartit pliante prin CTA deja lucrez in domeniu ;) pot sa va ajut
|
Quote:
|
Nu am zis o cu rautate . doamne fereste dar ... nu s a dat nici un semn de viatza pe aici . ce vroiai sa cred ? puii mei ... in fine .
|
0726.306.764 e nr meu
insomnia_squad e id-ul meu dak aveti nevoie de ajutor va pot ajuta cu cea mai mare placere si pe partea ploiesti kt si la metro dak e nevoie orice ora din zii si din noapte sunt disponibil |
poate ca as putea sa ajut si eu, prin liceu si prin PH cand merg la casa de vacanta, adun si eu ceva lume daca e, voi alegeti
|
Gratzian cu cea mai mare placere va ajut la ce e nevoie , adica la organizare ca totul sa iasa de 2 ori mai bine ca anul trecut
Tel 0727766084 ID sanduvic1990 |
in cazul asta sar si eu cu o mana sau cu tot corpul in sprijin, kiar daca e tarziu.. dar ma bag si eu :D
maxhouse6666 id sau 0743.731.789 O fac cu mare placere ! |
prieteni puteti conta si p mine 0727028050 daca aveti nevoie d o mana d ajutor dati un tel sa un mesaj si sunt acolo! MULTA BAFTA !!!!
|
vineri ora 18.00 intalnire cu echipa de sprijin din Bucuresti in sediul 4tuning de la Unirea.
|
o sa fiu prezent! ;)
|
Gratzian ne poti spune exact unde e sediul la unirii ca sa stiu cum ajung vineri la 18 00 !
|
o sa fiu acolo
|
| All times are GMT +2. The time now is 16:08. |
- Copyright 2026 4Tuning