![]() |
Re: Seat Leon By Bucur Tuning
3 Attachment(s)
nu comentez nik.......acelasi seat k cel de la inceput...fara intrebari....nu rasp la nik..:-))
|
3 Attachment(s)
poze cu interioru...
farurile au fost: 249€+TVA |
Frumos!Facut cu gust!
Maciulia cat a fost si de unde ai luat-o.??mersi |
cei aia maciulie?? exprimate sa te inteleg...
|
Capul de la schimbator!:P
|
masina aia e prea perfecta la exterior m-a lasat fara cuvinte mai ales ca are usi lamboo....si botu e jale agresiv.... jentile is criminale....imi place la nebunie :):)
|
era super daca avea si un tuning la partea audio niste LCD uri.. muzica tare pe ea in rest e superba si super tare
|
Are tot 105 cai?
|
nu inteleg de ce laudati sau criticati masina, oricum vorbele nu ii sunt adresate proprietarului, ci unui om care are cateva poze cu masina, se cunoaste cu posesorul, dar imi dau seama ce relatie de prietenie este din momentul ce il minte, plus ca nici nu stie sa zica mare lucru despre masina. consider un topic fara rost. fara suparare, ca esti sibian de al meu, dar asa este.
|
axxro.....intreabarile puse aici....o sa primeasca raspuns....ori prin intermediul meu....ori cand proprrietarul isi face cont..
si cu minciuna...nam inteles faza....insa dak i vb de paginile dinainte....a fost vorba de o neintelegere.... |
E cel mai marfa SEAT pe care lam vazut pana ac!e lucrat super si cu f mare gust!bafta si la mai mare!!!
|
da scuanele alea cat tea-u costat.....si ce firma is?????
|
Si uite asa mi-am facut si eu cont pe 4Tuning...
Haideti sa va spun ce stiu eu; 13.000E investiti -Lambo Doors 1400E -Suspensiile stu ca au fost 2000E (reglabile pe 4 pozitii) -Bara fata 500E -Praguri 340E -Prelungire spoiler spate 360E -Eleron 280E -Capota catre 800E (a scris cineva mai sus) -Ecacuarea bate spre 1500E -Volan 205E -Schimbator 70E -centuri 2 bucati 264E -ceasurile de pe stalpul din fata stanga 250E -scaunele minim 500E -jantele 2000E + cauciucuri (alea nu le punem) -faruri 249E -stopuri 245E nush cat a fost priza de aer de pe plafon, mai are xenon si stroboscoate dar astea nu le punem. Daca adunati tot ce v-am spus eu va da exact 11329E; si daca mai puneti si TVA, ajungeti la 13481E Deci nu va mai luati de cel care a facut topicul ca a inteles el gresit, Calin i-a zis probabil pretul de vanzare, mie mi-a zis ca a bagat 13000E. Nu a inteles bine. Si daca vreti sa va documentati aveti aici si catalogul: http://www.rieger-tuning.de/ |
Ce suspensie e aia? Ca ma intereseaza.
|
Vorbesc maine cu proprietarul si iti spun.
|
| All times are GMT +2. The time now is 17:03. |
- Copyright 2026 4Tuning