![]() |
Re: Orice pana in 110 cp
Quote:
|
Imi pare rau ca nu mai pot accesa mesageria privata de pe celalalt cont, sa arat lumii exact ce-ai zis. Ai spus " IT'S A DATE ", referindu-te pt. vineri seara, ora 23.00.
Iti dadeam si nr de tel; daca te-ar fi interesat mi l-ai fi cerut, dar stiai prea bine ca nu aveai de gand sa vii asa ca nu mai face pe desteptul acum. Hai fugutza repede ca ti-a venit ora de culcare |
hay sictir ca devi enervant
|
Quote:
|
Quote:
Da e funny omu. Sunt curios daca are mai mult de 16 ani :D |
mere cu un 206 1.6 16 v ??
|
Blondule pe tine "te vreau" eu ... ;) ... sa ne intanlim intr-o seara sa vedem !!!
|
Quote:
p.s. noi nu ne dam cu astia care promit k fac cinste de ziua lor si dupa aia se scufunda :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: |
AFA....vineri la 22:00 in pescarus ? adik azi :D
|
un 206 1.6 16v STOCK ??? merge ????
|
si totusi... se fac 2 luni de cand ai deschis topicul... zi si tu cu cine te-ai dat pana acum si rezultatele, k eu unul sunt curios ;-)
|
Quote:
|
pai datorita topicului ...m-am dat cu bassu cu laguna dci + chip m-a dat la 2 masini aprox , cu un leon ....dar nu zic rezultatul k apoi spuneti k pap rahat asha cu bassu cu Smart benzina cu turbo si chip l-am dat ... cu mai multi ...ma rog ..daca unii care se baga pe topic nu raspund provocarilor nu am nici o vine nu crezi ...de exemplu 1.6 16v logan... 1.6 16v clio....ei nu vor sa se dea...dc nush ....dar ma rog....cica....nu consumam gazul degeaba ...;) in fine....
|
t dai diseara cu mn ? ca aseara ti am perdut urma.....memircic este id meu
p.s. si eu i am dat smartului destul de mult :P asa ca am o sansa la tine :P |
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 18:55. |
- Copyright 2026 4Tuning